Forbes spustil další miniweb, jde o ForbesInsider

úterý, 17. dubna 2018, 14:40 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Forbes rozšířil nabídku svých miniwebů, ForbesInsider je určený pro podnikání a šéfy firem.

Zdroj: print screen home page ForbesInsider

Zdroj: print screen home page ForbesInsider

Byznysový měsíčník Forbes uvedl nový projekt ForbesInsider, který má přinášet rady podnikatelům. Snaží se odpovídat na otázky typu, zda zaměstnanci mají vědět, kdo kolik bere, jak předat dětem rodinnou firmu či jak často posílat newslettery. Odpovědi přinášejí byznysmeni, kteří už stejnou otázku v praxi vyřešili.

Forbes tak spustil další ze svých miniwebů, tentokrát určený pro podnikání a šéfy firem. V lednu Forbes představil miniweb Jak být lepší, kterým chce přitáhnout lidi se zájmem o zdokonalování a zlepšování se. V letošním roce chce Forbes těchto miniwebů uvést čtyři až pět.

Nový web ForbesInsider.cz má být součástí zlepšování kvality digitálního obsahu. „Snažíme se šít obsah na míru našim čtenářům tak, aby pro ně byl podnětný v jejich podnikání a kariéře,“ uvedl šéfredaktor a spolumajitel českého Forbesu Petr Šimůnek.

Šimůnek už dříve potvrdil, že redakce Forbesu se od začátku roku zaměřuje na výraznější rozvoj v online prostředí. Do vydavatelství přišli noví redaktoři i obchodníci. Cílem je posunout Forbes v digitálních médiích na úroveň, která by se vyrovnala jeho postavení v printu. „Chceme být nejsilnějším vydavatelstvím v byznysovém segmentu,“ vytyčil cíl Petr Šimůnek.

-mav-