Seznam odvysílá Českou Miss, partnerem je i Regionální televize

středa, 18. dubna 2018, 10:55 Aktuality, TV MediaGuru

Celoplošná stanice, kterou provozuje Seznam.cz, odvysílá finálový večer soutěže Česká Miss 2018.

Česká Miss 2018, foto: Seznam.cz

Česká Miss 2018, foto: Seznam.cz

Televize Seznam oznámila, že v letošním roce odvysílá v přímém přenosu finálový galavečer soutěže Česká Miss 2018. Uskuteční se od 2. června od 20.00 v Multifunkční aule Gong v Ostravě.

„Přímý přenos finálového galavečera České Miss bude zajišťovat celoplošná Televize Seznam. Tu profilujeme jako informačně-zábavní stanici, kde mohou lidé sledovat původní český obsah, proto nám do konceptu zapadá i speciální projekt v podobě národní soutěže krásy,“ uvedl Jakub Unger, ředitel divize Zpravodajství a TV Seznam.cz.

„Divákům nabídneme nejen finálový galavečer, ale i průběžný pohled do zákulisí a na průběžné přípravy dívek. Těší mě, že je spolupráce v dokonalém souladu s novým pojetím tradiční soutěže krásy i v kombinaci s online zaměřením projektu Česká Miss,“ sdělila ředitelka České Miss Eva Čerešňáková.

V loňském roce odvysílala finále soutěže Regionální televize.cz. Ta je i v letošním roce mediálním partnerem akce. Podle spolumajitelky Regionální televize.cz Evy Stejskalové by se finále České Miss mělo objevit ve vysílání Regionální televize.cz minimálně ze záznamu.

Nový ročník České Miss byl zahájen v lednu, v průběhu února a března proběhly castingy v několika městech a 6. dubna se uskutečnilo semifinále v Hotelu Augustine v Praze, kdy z téměř padesáti semifinalistek postoupilo deset dívek do finále České Miss 2018.

-mav-