Stream.cz od května nasadí denní seriál Kadeřnictví

čtvrtek, 5. dubna 2018, 12:10 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Jde o první seriálovou novinku Stream.cz, pod kterou je podepsán Daniel Strejc.

Kadeřnictví, foto: Stream.cz

Kadeřnictví, foto: Stream.cz

Internetová televize Stream.cz zařadí od května nový seriál Kadeřnictví. V hlavních rolích se představí Jana Krausová, Veronika Gajerová, Nela Boudová, Jana Stryková, Patricie Solaříková, Jana Bernášková a Natalie Holíková. Novinka se bude vysílat čtyřikrát týdně v šestiminutových dílech, a to od pondělí do čtvrtka. 

Jde o první novinku, pod kterou je podepsaný šéf hrané tvorby Daniel Strejc (Vyšehrad, Lajna), a to ve spolupráci s týmem televizních tvůrců pod vedením scenáristy Rudolfa Merknera (Vyprávěj, Bobule, Rafťáci) a režiséra Bisera Arichteva (První republika, Vyprávěj). Tímto krokem má Strejc potvrzovat vizi Stream.cz cílit více i na mainstreamové diváky.

„Seriál Kadeřnictví bude cílit zejména na ženské publikum a svým specifickým formátem nabídne typ zábavy, na který doposud nebyli diváci v internetovém prostředí zvyklí. Míříme do segmentu denních seriálů. Chceme tím podpořit fakt, že na Streamu najdou lidé zábavu každý den, a to nejen díky seriálům, ale i novým pořadům,“ říká šéf hrané tvorby Stream.cz Daniel Strejc.

Seriál Kadeřnictví odvysílá ve svém programovém schématu i Televize Seznam a v rámci crossproma obsahových služeb Seznam.cz i onlinový magazín Proženy.cz.

-mav-