KB se v kampani vymezuje vůči životu „jakoby“

pátek, 4. května 2018, 16:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Komerční banka chce v nové kampani nabídnout alternativu k životu na sociálních sítích.

Zdroj: FB Komerční banky

Zdroj: FB Komerční banky

Komerční banka spustila začátkem května novou kampaň s claimem „Reálná banka pro reálný život“, v níž se vymezuje vůči životu „jakoby“, který se mnohdy odehrává na sociálních sítích. Ukazuje, jak si někteří lidé svůj život na sdílených fotografií přikrášlují, přičemž s realitou nemají příliš společného. „Rádi bychom jim v Komerční bance ukázali alternativu k jejich životu na sociálních sítích a nabídli jim reálný život s námi,“ vysvětluje motiv kampaně David Šmahel, manažer marketingové komunikace společnosti.

Kampaň je k vidění v televizi, tisku, outdooru, rádiu a také na internetu a v pobočkové síti. První spot, který poběží do 13. května, má za cíl uvést celou novou komunikaci a představit ji klientům i neklientům banky. Od 14. května na něj navážou další produktové spoty, a to jednak na Osobní úvěr pro občany, jednak na Profi půjčku a Konsolidaci pro podnikatele.

Kreativní koncept kampaně vznikl v dílně agentury Ogilvy, pod vedením Edy Kauby. Produkci zajistila společnost Creative Embassy. Režie se ujalo duo Wolfberg, které tvoří Jan Kalvoda a Přemek Ponáhlý. Za kamerou stál Martin Matiášek. Klíčové vizuály ke kampaním nafotil Stanislav Merhout. O mediální plánování i nákup se postarala agentura PHD.

-stk-