Lay’s obsazují do kampaně Messiho, mají i speciální obaly

úterý, 15. května 2018, 11:42 Aktuality, Reklama MediaGuru

Fotbalová kampaň chipsů Lay’s si hraje se speciálními fotbalovými obaly.

Klíčový vizuál fotbalové kampaně značky Lay's, zdroj: PepsiCo

Klíčový vizuál fotbalové kampaně značky Lay's, zdroj: PepsiCo

Značka chipsů Lay‘s spustila kampaň během závěrečné fáze Ligy mistrů UEFA, které je zároveň i partnerem. Kampaň, jejíž tváří je argentinský fotbalový útočník Lionel Messi, je viditelná v televizi, na internetu a v místě prodeje, kde jsou k dostání chipsy v limitovaných fotbalových obalech.

„Již minulý rok jsme zaznamenali pozitivní ohlasy na speciální balení našich ,usměvavých‘ chipsů. Proto jsme se rozhodli se tímto konceptem inspirovat i pro letošní fotbalovou kampaň, ve které míříme na početnou skupinu fanoušků fotbalu,“ uvedla Hana Plešmídová, manažerka značky Lay‘s. Série šesti obalů pracuje s motivem fanouškovských emocí. Sedmý je věnovaný Messimu.

Do televize jsou nasazeny dva televizní spoty, které běží na kanálech skupin Prima, Barrandov a na televizi Óčko. V rámci sociálních sítí je značka aktivní na svém lokálním facebookovém profilu a Instagramu. Pod hastagem #fandislays na nich probíhá soutěž, do které se mohou lidé zapojit sdílením fotografií s fotbalovou edicí brambůrků Lay´s.

Pod kampaní je podepsaná digitální agentura 2Fresh. Produkci měla na starosti agentura Mark BBDO. O média se stará OMD.

-stk-