VLM zavedla regionální týdeníky do všech okresů

pátek, 25. května 2018, 08:55 Tisk MediaGuru

Regionální titul Deník se ve všech okresech rozšířil také o zpravodajský týdeník.

Týdeníky VLM, foto: Vltava Labe Media

Týdeníky VLM, foto: Vltava Labe Media

Vltava Labe Media (VLM) dokončila v tomto týdnu projekt regionálních zpravodajských týdeníků. Od středy 23. května pokrývají regionální týdeníky Deníku všechny okresy České republiky. V portfoliu VLM se tak vedle Deníků objevuje také na sedm desítek regionálních týdeníků.

Od března docházelo k postupnému zavádění nových zpravodajských týdeníků ve všech okresech České republiky. V tuto chvíli jsou na stáncích po celém území naší republiky. Čtenářům přináší informace a aktuality z daného okresu.

„Místní týdeníky Deníku jsou pro nás klíčovým nástrojem pro realizaci regionální strategie. Ta se dá shrnout třemi slovy: informujeme, pomáháme, bavíme. Díky týdeníkům dokážeme našim čtenářům přinést mnohem více místního a lokálního obsahu, než jsme byli schopni činit doposud, a výrazně tak rozšiřujeme nabídku regionálního zpravodajství pod hlavičkou Deníku. Projekt jsme si nejprve otestovali pilotně ve vybraných okresech a výsledky a ohlasy byly natolik pozitivní, že jsme týdeníky během letošního jara nasadili v celé zemi. Máme jich sedm desítek a náš prodej v prvním týdnu přesáhl hranici 110 tisíc kusů,“ uvedl Roman Gallo, ředitel redakcí Deníků.

Vltava Labe Media je vydavatelem více než 70 mutací regionálního Deníku. Regionální týdeníky sice ve svém portfoliu měla, ale vycházely jen v některých oblastech a ve výrazně nižším počtu než dosud. Nebyly také vizuálně propojeny s Deníkem.   

Nově je možné regionální týdeníky VLM číst každý týden v úterý nebo ve středu jako pravidelnou přílohu místního vydání Deníku, a nebo je možné zakoupit je samostatně, společně s TV Magazínem.

-mav-