Fortuna je na čtyři roky generálním partnerem fotbalové ligy

úterý, 19. června 2018, 15:00 Marketing MediaGuru

Fortuna se stává generálním partnerem fotbalové ligy, představila nové logo fotbalové soutěže.

Nové logo nejvyšší fotbalové ligy

Nové logo nejvyšší fotbalové ligy

Společnost Fortuna je od nadcházejícího ročníku generálním partnerem tuzemského profesionálního fotbalu. S Ligovou fotbalovou asociací (LFA) podepsala smlouvu na čtyři roky. Od nového ročníku se tak tuzemská fotbalová liga jmenuje FORTUNA:LIGA a druhá nejvyšší liga FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA.

„Chceme přispět k pozvednutí českého fotbalu profesionálního i výkonnostního. Věříme, že se nám to v dlouhodobém pohledu vrátí. S Fortunou do fotbalu přichází stabilita. Ligová asociace tak dopředu ví, s jakými prostředky může počítat," řekl generální ředitel Fortuny David Vaněk. Jak připomněl, Fortuna se s českým fotbalem spojuje více než deset let, a to i na klubové úrovni. 

Hlavním partnerem fotbalové ligy byla v letošním ročníku společnost Het.

Fortuna zároveň představila novou identitu a nové logo tuzemské fotbalové soutěže. Vizuální identitu navrhlo studio Intoit. To se snažilo přizpůsobit logo dnešním potřebám mediální konzumace – mělo by fungovat na malém měřítku, být responzivní a adaptabilní. Rovněž by mělo nést zatím nepoužitý symbol. Je k dispozici i ve zjednodušující variantě černé dvojtečky na žlutém pozadí. Varianta je připravena také pro druhou ligu, zde se logo objevuje na zeleném pozadí.

Zjednodušené logo FORTUNA:LIGY

Zjednodušené logo FORTUNA:LIGY

Logo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY

Logo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY

Zjednodušené logo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY

Zjednodušené logo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY

Dosavadní loga nejvyšší fotbalové soutěže

Dosavadní loga nejvyšší fotbalové soutěže

Nový ročník ligy odstartuje 21. července 2018. Nový ročník dozná změny v herním schématu, rozšiřuje se o nadstavbové play-off. Jak už jsme informovali, změny se dotknou i televizních přenosů. Vysílací práva na všechna utkání nejvyšší fotbalové soutěže získala O2 TV.

-mav-