Mladá fronta: Divizi Motor Media řídí Lukáš Zmátlík

pondělí, 4. června 2018, 14:25 Aktuality, Lidé, Tisk MediaGuru

Řízením divize Motor Media vydavatelství Mladá fronta byl pověřen Lukáš Zmátlík, přichází z ČSOB.

Lukáš Zmátlík, foto: Mladá fronta

Lukáš Zmátlík, foto: Mladá fronta

Novým ředitelem divize Motor Media vydavatelství Mladá fronta se od 1. června stal Lukáš Zmátlík. Jeho hlavním úkolem je řízení a rozvoj obchodních, předplatitelských a distribučních aktivit všech tištěných titulů ze segmentu auto-moto, sportovních a hobby magazínů. Přebírá místo po Milanu Bohatcovi, který ze společnosti na začátku roku odešel.

„Od Lukáše Zmátlíka očekávám také nové strategické plánování a posílení marketingových aktivit. Věřím, že Lukášovy zkušenosti budou pro naše vydavatelství významnou posilou,“ řekl Jan Mašek, generální ředitel vydavatelství Mladá fronta.

Lukáš Zmátlík přichází do vydavatelství Mladá fronta z oblasti bankovnictví. Naposledy zastával v ČSOB pozici poradce pro management pro oblast transformace retailového bankovnictví. Před tím působil čtyři roky v médiích, kde ve společnosti CET 21 (dnes TV Nova) pracoval v pozici projektového manažera a následně vedoucího oddělení podpory prodeje.

V divizi Motor Media vycházejí tituly Auto 7, Auto motor a sport, Motocykl a jejich speciály (Classic a Autoprůvodce). Portfolio uvedených titulů doplňují časopisy Lastauto omnibus, Bike-Peloton, Outdoor, Udělej si sám a Historia Bellica.

-mav-