Margot v kampani přináší reportáže z exotiky

středa, 25. července 2018, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

V digitální letní kampani tyčinka Margot natáčí s finalistkou soutěže Robinsonův ostrov reporáže z exotiky.

Tyčinka Margot přichází po televizní kampani s čistě digitální komunikací. Tu staví na reportážích finalistky soutěže Robinsonův ostrov Terezy Duškové, která se vydala hledat exotiku do Dominikánské republiky.

V rámci kampaně, která startuje v druhé půlce července a poběží pět týdnů, bude vznikat unikátní obsah pro Youtube, Facebook a Instagram. Posledně jmenovaná síť je v celém komunikačním portfoliu značky novinkou. „V prostředí digitálu se chceme se značkou Margot dostat blíže k mladším lidem. Vzhledem k tomu, že Instagram je nejdynamičtěji rostoucí sociální síť v Česku, naše přítomnost na této platformě je nasnadě. Youtube a Facebook jsou pak tradiční cestou, kterou již máme dobře vyzkoušenou,“ popisuje komunikační mix Radomír Šlechta, brand manažer Margot. 

Nová přítomnost na Instagramu měla vliv i na výběr hlavní tváře digitální kampaně. „Tereza si během působení v reality show získala velké sympatie diváků, o čemž svědčí více než 110 tisíc sledujících na Instagramu. Navíc si ji teď lidé spojují primárně s exotikou, což je atribut, který bytostně definuje i naši tyčinku Margot a který chceme ve spolupráci s Terezou rozvíjet i v rámci letní komunikace,“ vysvětluje Radomír Šlechta.

Za přípravou i exekucí stojí agentura Symbio.

-stk-