Mazagrande spolupracuje v komunikaci s Adamem Ondrou

pátek, 27. července 2018, 14:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Mezinárodně známý lezec Adam Ondra se stal dlouhodobým ambasadorem značky Mazagrande.

Zdroj: Repro YT Mazagrande

Zdroj: Repro YT Mazagrande

Značka Mazagrande z portfolia společnosti Tchibo rozšiřuje na podporu svých nových příchutí spolupráci s vybranými ambasadory. Dlouhodobě tak bude v rámci digitální komunikace spolupracovat s horolezcem Adamem Ondrou, dále také s tanečníkem Filipem Jankovičem či skupinou parkouristů InMotion.

Nové příchutě, Forte, Fresh Citrus a Cranberry, podporuje Mazagrande vedle televize také na internetu. Zdůrazňuje přitom netradiční kombinaci chutí a s ní spojenou zvědavost a objevování, které tematicky propojují celou komunikaci. V digitálním prostředí pracuje se sloganem „Zvědavost chutná pokaždé jinak“ a s otázkou „Co se stane, když...?“, na kterou budou odpovídat videospoty jednotlivých ambasadorů.

Adamem Ondrou, s nímž se značka spojila už loni na projektu Expedice Mazagrande 2017, chce nyní spolupracovat minimálně do roku 2020. „Spolupráci plánujeme na celé období olympijské přípravy, resp. samotné Olympiády a jsme zvědaví, co všechno v sobě Adam Ondra ještě objeví,“ uvedl Jakub Mačát, senior brand manager coffee společnosti Tchibo Praha.

Značka tak letos s Adamem Ondrou připravila dlouhodobý koncept Svět podle Adama, který má ukázat, čeho lze díky zvědavost dosáhnout. Stavět bude na jeho reportážích z Alp či deníkových zápiscích z kanadských hor i z mistrovství světa v rakouském Innsbrucku, kde se Ondra pokusí potřetí vyhrát v lezení na obtížnost. Obsah bude šířen přes Facebook, Instagram a webové stránky.

Kromě sociálních sítích bude digitální kampaň rozšířena o spolupráci s influencery z řad fotografů a módních blogerů.

Pod digitální kampaní je podepsána agentura Etnetera Motion. Původní komunikační koncept „Ochutnej zvědavost“ je dílem agentury Kaspen/Jung von Matt.

-stk-