Mall.TV v říjnu uvede seriál Stylista

úterý, 21. srpna 2018, 09:50 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Mall.TV představuje další ze svých připravovaných pořadů – seriál Stylista.

Zdroj: Mall.TV

Zdroj: Mall.TV

Nově připravovaná Mall.TV, která zahájí na podzim, na sociálních sítích postupně představuje další pořady. Po sitcomu Hra a reality show Závodní akademie nyní ukazuje další novinku ze své dílny – osmidílný komediální seriál Stylista z prostředí módního průmyslu.

Stylista, jehož epizody budou mít 11minutovou stopáž, má být „nemilosrdným svědectvím o tom, že dělat módu pro Čechy je nevděčná práce, kterou lze zvládat jen s patřičnou dávkou cynismu a nezdolné víry, že jednou se zadařit musí“. Scénáristicky je pod seriálem podepsán Luděk Staněk, režie se ujal Jakub Machala a producentsky jej zaštítil Milan Kuchynka.

V hlavní roli Artura, „nejžádanějšího stylisty v Česku“, se představí Petr Vaněk, který si dokáže připustit, že jeho modely nemusí být dobré, zato musí ladit k ponožkám v sandálech. „S prostředím, ve kterém se pohybuje, si servítky nebere, a to mě na něm baví. Pro svůj úspěch je schopen udělat cokoli a dopouští se přitom jediné chyby. Vždycky na to jde špatnou cestou,“ charakterizuje svou postavu herec.

Dále se představí Michal Kern jako manažer Boho, Petra Nesvačilová v roli Dee, reportérky pořadu o celebritách, a Andrej Polák coby Olo, nové slovenské krve českého módního průmyslu. V dalších rolích vystoupí třeba Jana Plodková nebo bývalá šéfredaktorka Harper’s Bazaar Barbara Nesvadbová.

-stk-