Přes Zalando na český trh vstoupí módní značka Monki

středa, 22. srpna 2018, 12:20 Aktuality, Marketing MediaGuru

Monki, značka ze skupiny H&M, bude na českém trhu dostupná přes e-shop Zalando.

Zdroj: FB Monki

Zdroj: FB Monki

Módní značka Monki vstupuje přes e-shop Zalando na český trh. Jedná se o třetí značku ze švédské skupiny H&M, kterou si vedle Weekday a Cheap Monday mohou zákazníci na Zalandu objednat.

„Našim zákazníkům chceme zajistit co nejlepší škálu módních produktů a značek,“ dodává Moritz Hahn, viceprezident pro obchod zodpovědný za Zalando Fashion Store v Zalando SE. „Právě proto máme velkou radost, že můžeme tuto spolupráci oznámit. Chceme nabízet takové značky, ve které věříme nejen my, ale především naši zákazníci.“

Monki byla založena v roce 2006 a její kolekce představují kombinaci skandinávské elegance a asijského street stylu. Ve své komunikaci se zaměřuje na podporu postavení mladých žen.

Zalando funguje na českém trhu od června letošního roku. Dnes působí v 17 zemích Evropy. V loňském roce 2017 zvýšilo svůj obrat v meziročním srovnání o více než 23,4 % na 4,5 miliard eur. Celkem zpracovalo více než 90,5 milionu objednávek. Více než polovina z nich byla učiněna přes mobilní zařízení. Tento rok očekává nárůst svého obratu o 20 až 25 %, v roce 2020 by chtělo obrat zdvojnásobit.

-stk-