Stream.cz dá na podzim seriál Hasičárna Telecí či cyklus Černota

pondělí, 6. srpna 2018, 14:15 Internet & Mobil MediaGuru

Seriálovou nabídku internetové televize Stream obstarají na podzim pořady Hasičárna Telecí a Kadeřnictví.

Hasičárna Telecí, foto: Stream.cz

Hasičárna Telecí, foto: Stream.cz

Seriálovou nabídku internetové televize Stream.cz obstarají na podzim především novinka Hasičárna Telecí a pokračování seriálu Kadeřnictví. Z kratších formátů uvede Stream.cz na podzim minimálně deset nových pořadů, řekli v pondělí novinářům zástupci televize Igor Kalaš, Filip Vážanský a Daniel Strejc.

„I na podzim budeme pokračovat v posunu do manistremovějšího zaměření," nastínil hlavní záměr Igor Kalaš, obsahový ředitel Seznam.cz.

V seriálové tvorbě bude hlavní novinkou komediální seriál Hasičárna Telecí, ve kterém mj. hrají Boleslav Polívka, Jan Vlasák či Norbert Lichý. Příběh situovaný do malé vesnice, která nemá akceschopnou jednotku dobrovolných hasičů, a v případě požáru musí spoléhat na jednotku z nepřátelské vesnice Jelení, nabídne celkem osm dílů. Vysílat se má od září jednou týdně, stopáž jednoho dílu čítá 12-14 minut. Seriál se v současnosti natáčí v obci Škvorec u Prahy, ústředním místem natáčení je místní hospoda. Seriál podpoří společnost e.ON a formou product placementu také značka Litovel

Hasičský vůz seriálu Hasičárna Telecí, foto: Stream.cz

Hasičský vůz seriálu Hasičárna Telecí, foto: Stream.cz

Interiér hospody seriálu Hasičárna Telecí, foto: MediaGuru.cz

Interiér hospody seriálu Hasičárna Telecí, foto: MediaGuru.cz

Na podzim také pokračuje denní internetový seriál Kadeřnictví určený převážně pro ženské publikum.

V oblasti kratších formátů představují novinky především reportérský cyklus Černota, odhalující pražské drogové podsvětí, nebo pořad Expertiza, ve kterém forenzní analytička Halina Šimková odhaluje nesrovnalosti v kriminálních pořadech. Divákům se také poprvé představí cyklus Tajemno, mapující zajímavá místa České republiky, Pivní republika, pojednávající o minipivovarech nebo cestopisný dokumentární cyklus Kokpit dokořán

Programové schéma Stream.cz na podzim 2018

Seriály

  • Hasičárna Telecí: Příběh vesnické dobrovolné požárnické jednotky složené z rozdílných osobností. Osmidílný seriál startuje od 15. září.
  • Kadeřnictví: Druhá řada seriálu z prostředí kadeřnického salónu nabídne 21 dílů, vysílá se třikrát týdně (po, st, pá) v 6minutových dílech od 3. září.

Infotainment, publicistika, zábava

  • Černota: Drogové podsvětí Prahy je odhaleno pomocí skryté kamery v novém dokumentárním pořadu Černota. Hlavní aktéři ve třinácti dílech odkryjí, jak funguje organizovaná síť afrických naháněčů či, jak je snadné se v Praze živit jen pomocí krádeží.
  • Vetřelci a plameňáci: Kulturní pořad o umění ve veřejném prostoru, moderátorem i autorem současně je sochař Pavel Karous.
  • Tajemno: Cyklus, který mapuje zajímavá místa České republiky s tajemnou nebo záhadnou minulostí či atmosférou (např. Juditin most, Branišovský les, hrad Svojanov a další).
  • Pivní republika: David Binar v novém cyklu Pivní republika odhaluje historii i současnost českých pivovarů.
  • Kokpit dokořán: Osmidílný cestopisný dokumentární cyklus z pilotní kabiny nabídne pohled na naši zemi z jiné perspektivy.
  • S mačetou do divočiny: Kdo je sneakerhead nebo crush a co znamená, že je hudba lit a někdo cringe, prozradí průvodce slovníkem dnešních teenagerů Johny Machette v pseudodokumentu společně s Marcelem Vašinkou.
  • Adéla radí: Stand up komička Adéla Elbel na jaře debutovala na Stream.cz v pořadu Jak ušetřit, na podzim své rady rozšíří.
  • Expertiza: Forenzní genetička Halina Šimková odhaluje faktické nesmysly amerických kriminálních seriálů a zároveň ukazuje, co vše moderní genetika dokáže rozklíčovat.
  • Pokračují: A dost!, U stánku, Krvavá léta, HitStory, Výlety do minulosti

-mav-