Dny Marianne startují, připomínají 18. výročí časopisu

pátek, 14. září 2018, 11:10 Tisk MediaGuru

Největší nákupní magazínová akce Dny Marianne je letos spojena s oslavami 18. výroční časopisu Marianne.

Do letošního ročníku nákupní magazínové akce Dny Marianne se zapojí přes 6 500 obchodů (včetně e-shopů), akce se uskuteční v 180 obchodních centrech, nabídek je více než 600. Obchodníci slibují slevy až ve výši 70 procent. V loňském roce zákazníci zakoupili během Dnů Marianne zboží v celkovém objemu 0,5 mld. Kč, uplatněno bylo 0,5 milionu kuponů. 

Jde o jubilejní 18. ročník tohoto nákupního eventu, který je největším v České republice. Letošní ročník je zároveň spojen s 18. výročím magazínu Marianne. Zářijové číslo vychází v nákladu čtyřnásobně vyšším oproti standardnímu počtu. 

„Jsem ráda, že se ze Dnů Marianne stal svátek. V prvním ročníku bylo v časopise Marianne dvacet nákupních kuponů, dnes jich máme přes šest stovek,“ uvedla na zahajovacím setkání generální ředitelka vydavatelství Burda Praha Petra Fundová

Podle obchodního ředitele společnosti Burda Praha Lea Kallisty představuje zásah, které Dny Marianne vytvoří, přes pět milionů lidí. 

Generální ředitelka Petra Fundová s narozeninovým dortem.

Generální ředitelka Petra Fundová s narozeninovým dortem.

Obchodní ředitel Leo Kallista dokumentuje vývoj Dnů Marianne

Obchodní ředitel Leo Kallista dokumentuje vývoj Dnů Marianne

Novým partnerem akce se stala Raiffeisenbank. Kromě slevy z kuponů tak mají zákazníci získat také dodatečnou slevu ve výši až tří procent, pokud zaplatí jakoukoliv platební kartou Raiffeisenbank. 

Dny Marianne se uskuteční od 14. do 16. září 2018. Akce probíhá i na Slovensku, zde začala už ve čtvrtek 13. září. Slevové kupony najdou čtenáři v časopisech Marianne a Marianne Bydlení. 

-mav-