Erste Premier spustila kampaň s kresbami Elišky Podzimkové

čtvrtek, 6. září 2018, 16:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

V podzimní kampani využívá Erste Premier kresby Elišky Podzimkové.

Erste Premier začíná na vizuálech spolupracovat s výtvarnicí a ilustrátorkou Eliškou Podzimkou, zdroj: Erste Premier.

Erste Premier začíná na vizuálech spolupracovat s výtvarnicí a ilustrátorkou Eliškou Podzimkou, zdroj: Erste Premier.

Společnost Erste Premier spustila začátkem září novou kampaň „Ukazujeme cestu!“, v níž se zaměřuje na vlastnosti a postoje typické pro její klienty. „Klienti Erste Premier jsou úspěšní lidé, jejich úspěch a cesta k němu jsou často inspirací pro ostatní. Aby svým vizím vdechli život, musí leckdy prokázat velkou míru odvahy, vytrvalosti a originality. Nebojí se být nároční na sebe ani na své okolí, chtějí zkrátka to nejlepší. Novou kampaní chceme dát vědět, že se na cestě k realizaci i těch nejodvážnějších plánů a přání mohou absolutně spolehnout právě na nás,“ popisuje myšlenku kampaně Petra Ondrušová, ředitelka Erste Premier.

Kampaň poprvé využívá prvky ilustrací, a přibližuje se tak korporátnímu segmentu České spořitelny, který s nimi v pracuje už delší dobu. Zároveň podtrhuje provázanost značky Erste Premier s kvalitním designem a uměním, které dlouhodobě podporuje. Autorkou kreseb je Eliška Podzimková, s níž Česká spořitelna spolupracovala letos již na projektu pro mladé „Už vím“.

Klíčový vizuál s kresbami Elišky Podzimkové, zdroj: Erste Premier

Klíčový vizuál s kresbami Elišky Podzimkové, zdroj: Erste Premier

Kampaň poběží v tisku, na internetu a také v Praze na billboardech. Nový vizuál se postupně propíše nejen do materiálů pro klienty, na web značky, ale také do zákaznických center. S rozpracovanými motivy bude Erste Premier pracovat také na svých akcích, například v odpočinkové zóně během letošního jubilejního 20. ročníku Designbloku, na jejíž realizaci pracuje výtvarnice se studiem Boa.

Pod kreativou kampaně je podepsána agentura Young & Rubicam. Fotografie vytvořil Matúš Tóth.

-stk-