Kopparberg rozvíjí své spojení s udržitelnou módou

pondělí, 24. září 2018, 17:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Cider značky Kopparberg rozšiřuje pomocí tzv. SWAP eventů myšlenku udržitelné módy.

Zdroj: Plzeňský Prazdroj

Zdroj: Plzeňský Prazdroj

I nadále se švédský cider Kopparberg z portfolia společnosti Plzeňský Prazdroj spojuje s myšlenkou udržitelné módy. Zatímco loni ve spolupráci s mladými tvůrci vytvořila módní kolekci z košilí ze second handu, letos se spojuje s pořádáním akcí, kde si lidé mohou vyměnit s ostatními oblečení, které už nepotřebují, a zároveň získat něco nového. Součástí eventů jsou také přednášky nebo workshopy na téma udržitelné módy.

Tři SWAPy pořádá Kopparberg během léta a podzimu společně s Lucií Poubovou, jež organizuje jedny z největších swapovacích akcí u nás a také poskytuje konzultace a workshopy v rámci udržitelného oblékání a zero waste. Propagaci každé z akcí mají na starosti tři influencerky. První červnový SWAP patřil Zuzaně Gasparovičové, dalšího se ujala Nicole Kudělková a poslední v týdnu od 24. – 30. září v Prostoru 39 čeká na Miu Doxanskou.

Během swapování mají návštěvníci možnost ochutnávat i švédský cider, který do tématu chce zapojit i zaměstnance. „Chceme rozšířit povědomí o udržitelné módě i v naší společnosti, pro zaměstnance Prazdroje pořádáme vlastní firemní SWAP. Oblečení, které zůstane bez nového majitele, se poté nabídne na chystaném zářijovém SWAPu,“ prozrazuje marketingová manažerka pro nové kategorie Veronika Hořáková.

-stk-