Prima zařazuje sport, uvede magazín Sport Star

pátek, 7. září 2018, 11:25 TV, Aktuality MediaGuru

Pořad ze zákulisí života sportovců a jejich soukromí zařadí do vysílání televize Prima.

Zdroj: FTV Prima

Zdroj: FTV Prima

Televize Prima zařazuje od neděle 9. září do vysílání v hlavním vysílacím čase nový sportovní magazín Sport Star. Zařadí ho do vysílacího okna od 21:30. Pořad má na starosti bývalý dlouholetý sportovní komentátor televize Nova Václav Tittelbach. Pravidelný sportovní pořad dosud ve vysílání Primy chyběl.

„Nebudou to žádné sportovní zprávy pouze s výslednými skóre. Chceme jít novou cestou, kdy připravujeme magazín, ve kterém bude vše, na co se diváci chtěli sportovců zeptat. Ukážeme jejich zákulisí, a prozradíme, jací jsou. Někdy to na ně prozradí i jejich rodinní příslušníci," představil novinku Václav Tittelbach.

Moderátory pořady Sport Star jsou Roman Šebrle (olympijský vítěz, na Primě už moderuje Velké zprávy), dále Petr Vágner (vítěz extrémních závodů, moderátor pořadu Top Star) a Andrea Košťálová (moderátorka pořadů Divošky a redaktorka Top Staru). 

V programovém schématu Primy se nový pořad objeví v nedělním vysílání po seriálové novince Tátové na tahu. Rovněž tento pořad startuje na Primě v neděli 9. září. Stopáž sportovního pořadu je cca 35 minut.

Nejde o jediný nový sportovní magazín na televizním trhu. Novou Sportovní show ohlašuje na podzim také Televize Seznam. Vysílat ji bude v sobotu od 20:00, tvářemi pořadu jsou Luděk Mádl, Jindřich Šídlo a Jiří Hošek.

-mav-