Agentura Bistro mění značku na Isobar

pondělí, 22. října 2018, 10:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Tři roky od akvizice se agentura Bistro mění na globální značku ze sítě Dentsu Aegis Network.

Bistro Agency se mění na Isobar (zleva): kreativní ředitel Isobaru Pavel Flégl, generální ředitel Dentsu Aegis Petr Chajda, ředitel Adexpresu Jan Galgonek a výkonný ředitel Isobaru Tomáš Kleňha

Bistro Agency se mění na Isobar (zleva): kreativní ředitel Isobaru Pavel Flégl, generální ředitel Dentsu Aegis Petr Chajda, ředitel Adexpresu Jan Galgonek a výkonný ředitel Isobaru Tomáš Kleňha

Agentura Bistro Agency mění necelé tři roky po začlenění do mezinárodní sítě Dentsu Aegis Network své jméno. Na konci října se přejmenuje na globální značku Isobar. Dosud kreativní agentura Bistro využívala přídomek linked by Isobar, nyní se do struktury Isobaru zařadí úplně a stane se plnohodnotným členem sítě 85 agenturních poboček s více než 6 500 zaměstnanci po celém světě.

„Jsme hrdí na to, co Bistro a náš tým za těch 11 let dosáhli. Ceny, které jsme posbírali za naši práci, ukazují, že máme kvalitu se nejen stát jedním z členů sítě Isobar, ale být tím, kdo bude pomáhat určovat směr značky v nadcházejících letech,“ uvedl na adresu rebrandingu zakladatel a současný kreativní ředitel Bistra Pavel Flégl.

I když byl rebranding součástí dohody při akvizici do sítě Dentsu Aegis Network na jaře roku 2016, k samotné změně se vedení rozhodlo až v momentě, kdy byla agentura interně připravená na intenzivnější spolupráci s kreativními týmy Isobaru při tvorbě mezinárodních kampaní.  „Jak Isobar, tak Bistro chce vytvářet průlomové kampaně a ukazovat směr nejnovějším digitálním technologiím. Změna jména u nás neznamená změnu toho, kdo jsme. Se značkou Isobar se nám ale otvírají nové možnosti pro celý tým,“ dodal výkonný ředitel agentury Tomáš Kleňha. Od globální značky si Bistro slibuje zapojení do velkých kampaní pro mezinárodní klienty Isobaru.

Značka Isobar dosud na českém trhu figurovala jako interní tým pro placenou reklamu na sociálních médiích ve spolupráci se specializovanou agenturou Bistro Social. Tento osmičlenný tým bude pokračovat pod globální značkou iProspect a vedením Ondřeje Pavelka.

-stk-