Hello bank! slaví rok, začíná budovat síť kiosků

čtvrtek, 11. října 2018, 10:05 Aktuality, Marketing MediaGuru

Značka Hello bank! oslaví první rok svého působení na českém trhu. Začíná budovat síť kontaktních kiosků.

Zdroj: Hello bank!

Zdroj: Hello bank!

Hello bank! by Cetelem završila v říjnu své roční působení na českém trhu pod novou značkou. K oslavě má připravenou speciální akci, kterou bude komunikovat na internetu a podlinkovými aktivitami.

Od 15. října začne nabízet v síti svých obchodních partnerů po dobu dvou týdnů úvěry zdarma. Od 1. listopadu na to navážou odměny pro stávající klienty banky, které si budou moci vyzvednout na stránkách www.hellonarozeniny.cz. Ve hře jsou nejen produktové výhody, ale i televize, mobilní telefony, poukázky do kina a řada dalších odměn. Na kampani Hello bank! spolupracuje s agenturou Wunderman.

Marketingové plány do příštího roku  

Do dalšího roku své existence chce Hello bank! v marketingové oblasti prohloubit svou spolupráci se společnosti Rekola Bikesharing. Nyní umožňuje ve vybraných městech uživatelům využívat růžová kola  prvních 15 minut zdarma.

V roce 2019 rovněž uvažuje také o další nadlinkové kampani s upraveným „škytajícím” konceptem, který uvedla v prosinci loňského roku.

Hello bank! posiluje své offline zastoupení

Mezi dalšími plány je také budování fyzické přítomnosti banky, a to prostřednictvím vlastní sítě bankomatů a kontaktních kiosků. První bankomat bude v pilotním provozu od listopadu 2018, do konce prvního pololetí příštího roku jich je mít 50.

První kontaktní kiosek je již nyní k dispozici v centrále Alza.cz v pražských Holešovicích, kde si klienti mohou kromě splátkových úvěrů otevřít i bankovní účet a zařídit další služby. V rámci zkušebního provozu by se měla kontaktní místa rozšířit i k dalším obchodním partnerům a obchodním centrům. Celkem by jich mělo být mezi 20 až 25.

Síť kamenných poboček, které prošly kompletním redesignem, však Hello bank! prozatím rozšiřovat nehodlá. Celkem má tři pobočky, a to v Praze, Brně a Ostravě.

-stk-