Nova nasazuje nové pořady pro druhou část podzimu

úterý, 23. října 2018, 14:20 TV, Aktuality MediaGuru

Od tohoto týdne zařazuje Nova nové pořady pro prime-timové vysílání.

Profesor T, foto: TV Nova

Profesor T, foto: TV Nova

Televizní skupina Nova zařazuje od tohoto týdne tři nové pořady do svého prime-timového vysílání. Jde o reality show O deset let mladší, nový seriál Profesor T a nové díly pořadu Mise nový domov.

Reality show O deset let mladší se ve vysílání TV Nova objeví poprvé ve středu 24. října. Jde o premiéru tohoto pořadu na obrazovkách Novy. Pořad ukáže proměny různých dvojic, moderuje ho Monika Absolonová a ve vysílání nahrazuje pořad Malé lásky. 

Od neděle 28. října začne Nova vysílat nový kriminální seriál Profesor T s Pavlem Řezníčkem v hlavní roli. V nedělním prime-time střídá dosavadní jedničku – seriál Dáma a Král. Jeho druhou řadu, kterou Nova vysílala od začátku září do 22. října, sledovalo v průměru 1,129 mil. diváků starších 15 let při podílu 27 % (15-54 podíl 54 %). Přestože patří k nejsledovanějším podzimním pořadům, první řadu sledovalo více diváků (v průměru 1,4 mil. 15+, podíl 31,6 %.

Třetím novým pořadem je pořad Mise nový domovkterý moderuje Tereza Pergnerová. Pořad představuje obtížné osudy lidí a jejich šance na nový začátek. Nové díly začne Nova vysílat od středy 31. října 2018.

-mav-