Jack Daniel’s se opět spojuje s ambasadory

sobota, 15. prosince 2018, 08:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Jack Daniel’s si k propagaci vybírá další ambasadory, s nimiž vyrábí produktury inspirované whiskey.

Jack Daniel's vyrábí s ambasadory produkty inspirované whiskey, zdroj: Brown-Forman

Jack Daniel's vyrábí s ambasadory produkty inspirované whiskey, zdroj: Brown-Forman

Značka whiskey Jack Daniel’s dále rozvíjí svou spolupráci s ambasadory, kteří se vyznačují nezávislostí i snahou „vymanit se ze systému“. S nimi vytváří nejen obsah, ale i nové produkty. „Společným znakem všech ambasadorů je, že se nebojí dělat věci po svém. Všichni vytvářejí jedinečné produkty, kterým vtiskli autenticitu díky svému pokornému přístupu k materiálu, kvalitnímu provedení a vytrvalé práci,“ říká Patrik Skála, senior brand manager Jack Daniel's.

Letos se značka spojuje například s cestovatelem a koučem Davidem Šrámkem, se Ctiradem Sárou, spoluzakladatelem značky BeWooden, který vyváží dřevěné pánské motýlky z Beskyd do celého světa, s Danielem Piterákem, jenž se se svou peněženkou na iPhone dostal na oficiální e-shop Applu, a také s tatérem Peterem Minárikem.

Kampaň bude k vidění v tisku, na internetu a sociálních sítích. Její součástí budou i produkty, které vznikly na základě spolupráce s ambasadory, například dřevěný motýlek vyrobený ze sudu nebo kožená peněženka inspirovaná prémiovostí, autenticitou a barvou whiskey.

-stk-