Pivo Excelent si na kreativu vybralo Kindred

úterý, 11. prosince 2018, 14:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Plzeňský Prazdroj volí na digitální a ATL komunikaci své značky Excelent agenturu Kindred.

Zdroj: FB ExcelentCZ

Zdroj: FB ExcelentCZ

Společnost Plzeňský Prazdroj si na digitální a ATL komunikaci svojí značky Excelent vybral Kindred. Agentura, která je od letošního roku členem Publicis Groupe, zvítězila ve výběrovém řízení konaném letos na podzim. Od začátku roku 2019 bude pro ležák Excelent zajišťovat kompletní integrovanou digitální komunikaci s důrazem na čas strávený se značkou.

Cílem dlouhodobé spolupráce je zvýšení povědomí o pivu Excelent jakožto samostatném brandu, který se chce prezentovat jako moderní a živá značka pro lidi, kteří mají rádi nové příležitosti a výzvy. Kindred se v komunikaci zaměří zejména na mladou generaci konzumentů, které nabídne neotřelý pohled na pivní odvětví.

„Hledali jsme integrovaného partnera, který nám pomůže nejvhodnějšími způsoby komunikovat s našimi náročnými spotřebiteli a bude s námi dál budovat značku Excelent. To vše bylo ze strany Kindred týmu podpořeno uceleným strategickým pohledem, zajímavou kreativní myšlenkou a kvalitním mediálním plánováním,“ komentuje výsledek tendru Eva Vítová, brand managerka Excelentu.

-stk-