Ředitelkou O2 TV a digitálních služeb je Dana Tomášková

úterý, 29. ledna 2019, 14:00 TV, Lidé MediaGuru

Sekci Digital & O2 TV povede Dana Tomášková. Do firmy přichází z T-Mobile.

Dana Tomášková přichází do čela O2 TV, na starosti bude mít digital, foto: O2

Dana Tomášková přichází do čela O2 TV, na starosti bude mít digital, foto: O2

Nově vytvořenou sekci Digital & O2 TV ve společnosti O2 má na starosti Dana Tomášková. V čele O2 TV tak střídá Davida Duroně, který z firmy odešel na sklonku roku 2017. Kromě televize ale pod ní budou spadat i online služby firmy.

Úlohou Tomáškové bude zajistit zákazníkům co nejlepší zážitek s O2 TV a dalšími digitálními službami a zpřístupnit jim je z jakéhokoliv zařízení, odkudkoliv a kdykoliv. „Společně s mým týmem budeme zjednodušovat a zpříjemňovat zákazníkům čas strávený s produkty od O2 tak, aby u nás byli co nejvíce spokojení,“ podotýká Tomášková.

Tomášková chce také podle svých slov pokračovat ve sjednocování online a offline světa prostřednictvím aplikace Moje O2. „Chci pracovat na vylepšování aplikací nabízených pod hlavičkou O2 tak, aby jejich využívání bylo pro uživatele přirozené a přinášelo jim skutečný užitek a zážitek,“ uvádí nová ředitelka sekce Digital & O2 TV.

V rámci O2 TV chce navázat na dosavadní obsahovou strategii, jež staví mimo jiné na exkluzivních právech na všechna utkání fotbalové Ligy mistrů až do roku 2021 a přenosech tuzemské hokejové extraligy do roku 2023.

Dana Tomášková do O2 přichází ze společnosti T-Mobile, kde působila od roku 2007. Poslední 2,5 roku zde zastávala pozici ředitelky digitálních služeb a Big Dat. Zkušenosti má z oblasti produktového a segmentového managementu i marketingové komunikace i ve finančních společnostech, jako je GE Money Bank (dnes Moneta Money Bank) či Santander.

-stk-