V novém spotu Dermacolu vystupuje i jeho ředitelka

pondělí, 28. ledna 2019, 13:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Tváří nového spotu značky Dermacol je zpěvačka Kristína Peláková, roli v něm dostala i Věra Komárová, ředitelka strategie a manželka majitele firmy.

V novém reklamním spotu Dermacolu si zahrála i Věra Komárová, zdroj: Repro YT Milos Beltfilm

V novém reklamním spotu Dermacolu si zahrála i Věra Komárová, zdroj: Repro YT Milos Beltfilm

Značka dekorativní kosmetiky Dermacol uvede od 1. února novou kampaň na tři své výrobky v čele s make-upem 24H Control. Tváří reklamního spotu se stala slovenská zpěvačka Kristína Peláková, malou roli v něm sehrála ale i manželka majitele firmy a ředitelka pro strategii a vývoj Věra Komárová.

Reklamní spot zachycuje jeden den v životě zpěvačky Kristíny – od ranního nalíčení přes fotografování v ateliéru, nahrávání ve studiu až po večerní koncert. „Spot v režii známého kameramana a režiséra F. A. Brabce představuje tři kroky ke kráse, spočívající v nanesení podkladové báze Satin Base, celodenního make-upu 24H Control a fixačního pudru. Takové nalíčení vypadá vždy perfektně a vydrží doslova od rána do večera,“ vysvětluje Věra Komárová.

Slovenskou zpěvačku si firma Dermacol zvolila především kvůli její popularitě na YouTube, kde dokáže oslovit mladou cílovou skupinu. „I proto jsme Kristínu – v bulváru neviditelnou, ve virtuálním světě ale velmi populární celebritu – vybrali,“ přibližuje Věra Komárová. „Pokud jde o náš vůbec nejznámější krycí Make-up Cover, právě díky youtuberům se nám nesmírně posílila uživatelská skupina zákaznic ve věku 20 až 24 let. Jde o dívky, které se hodně líčí, kosmetiku aktivně používají a naše výrobky právě tímhle způsobem objevily,“ dodává.

Kampaň poběží na českém a slovenském trhu v televizi, na internetu a sociálních sítích. V rádiích brzy zazní i nový duet, který Kristína Peláková nazpívala s Davidem Gránským, tváří Dermacol řady pro muže.

Reklama s Kristínou Pelákovou doplňuje v komunikaci již dříve nasazený spot s mottem: „Vaše krásná pleť je naším posláním“ připomínající více než padesátiletou tradici značky Dermacol. V symbolickém zrcadle času se prohlíží Olga Knoblochová, zakladatelka Dermacolu, modelka Iva Kubelková, Kristína Peláková, česká Miss Earth 2015 Karolína Mališová a tři dcery Věry Komárové. Režie se opět ujal F. A. Brabec.

Původem česká, nyní česko-slovenská firma Dermacol vznikla v roce 1966. V současnosti ji vlastní Vladimír Komár, jenž má rovněž podíl v televizi Prima. Firma má dnes v portfoliu přibližně tisíc položek a po celém světě ročně prodá 3 600 000 kusů svého make-upu.

-stk-