Daniel Nohel řídí v Křetínského CMI digitální strategie

pondělí, 11. února 2019, 12:50 Internet & Mobil MediaGuru

Na pozici Digital Strategy Director ve společnosti Czech Media Invest míří Daniel Nohel.

Daniel Nohel, foto: Google

Daniel Nohel, foto: Google

Na pozici Digital Strategy Director ve společnosti Czech Media Invest (CMI) nastoupí Daniel Nohel. Do jeho kompetence bude mimo jiné patřit formování celkové strategie CMI v oblasti digitálních aktivit, podpora technologických inovací, hledání synergií a koordinace konkrétních rozvojových digitálních projektů a to nejen v rámci skupiny CMI, ale i s přesahem do e-commerce projektů, ve kterých skupina drží majetkový podíl. Měl by rovněž aktivně vyhledávat příležitosti k akvizičnímu růstu v digitálním segmentu.

Nohel působil více než deset ve společnosti Google, kde zastával vedoucí pozice nejen v jeho české pobočce, ale postupně se soustředil i na ruský, slovenský a ukrajinský trh a oblast Středního východu a severní Afriky.

Manažerský tým CMI dále tvoří členové představenstva této společnosti. Branislav Miškovič zodpovídá za finanční řízení skupiny a M&A procesy, Daniel Častvaj primárně dohlíží nad mediálními aktivitami CMI v ČR, tedy mediálními domy CNC (Czech News Center) a Active Group (bývalý Lagardere), a David Bregar má vedle právních otázek na starosti segment tiskáren a distribuce. Předsedou představenstva se zodpovědností za celkovou strategii skupiny je Daniel Křetínský, který je s 50% spolumajitelem holdingu.

-mav-