mBank uvádí nový koncept, podpoří mKartu Svět

pátek, 22. února 2019, 10:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Do nabídky mBank přibude nová mKarta Svět pro platby v zahraničí. Podpoří ji ilustrovanou kampaní „Život na prvním místě“.

Zdroj: mBank

Zdroj: mBank

Od pondělí 25. února uvede mBank nový produkt v podobě debetní mKarty Svět, která nabídne výhodnější podmínky pro platby v cizí měně. Podpoří ji marketingovou kampaní „Život na prvním místě“. Ilustrace tak vystřídají hranou reklamu s trapnokouzelníkem

„Chceme klientům ukázat, že platit kartou může být výhodnější a nemusí věnovat čas a energii výměně peněz. Nemusí přemýšlet dopředu, kolik cizí měny budou potřebovat, ani se stresovat tím, co s penězi udělat, pokud jim nějaké zbudou. Vše vyřeší jedna karta a jeden běžný účet, jak v tuzemsku, tak v zahraničí,“ vysvětluje Zdeněk Rys, ředitel divize depozitních produktů mBank. 

Ve srovnání kurzů platebních karet konkurenčních bank i fintechových řešení by se chtěla mBank řadit mezi ty nejvýhodnější. Aktuální kurz bude mít mBank vždy na webu a konkurovat by chtěla i VIP kurzům směnáren. Kartu Svět získají noví klienti mBank automaticky ke svému novému účtu mKonto. Stávající zákazníci si o ni mohou zdarma zažádat v mobilní aplikaci nebo internetovém bankovnictví.  

Nový produkt podpoří mBank od 4. března marketingovou kampaní s názvem „Život na prvním místě“. „S novým komunikačním konceptem chceme budovat jednoduchou a mobilní banku, o které naši klienti ani nebudou vědět. Díky tomu se budou moci soustředit se na svůj život,“ popisuje ředitelka marketingu mBank Tereza Froňková.

Kampaň, jež staví na původních ilustracích, klade důraz na rychlost, jednoduchost a srozumitelnost nabízeného řešení. Poběží po dobu osmi týdnů v televizi, na internetu a sociálních médiích, doplní ji komunikace na pobočkách banky. „Pokud se nám koncept osvědčí, rádi bychom s ním pracovali dlouhodobě,“ dodává Tereza Froňková.

Ukázka vizuálů k novému komunikačnímu konceptu mBank, zdroj: mBank

Ukázka vizuálů k novému komunikačnímu konceptu mBank, zdroj: mBank

Pod kampaní je podepsána kreativní agentura Loosers. Autorkou ilustrací je Lucie Surovcová.

-stk-