Generali radí kampaní, jak předcházet všedním katastrofám

pátek, 15. března 2019, 07:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Jak předejít zabouchnutým dveřím, vytopenému bytu či ztrátě dat z počítače, radí v jarní kampani pojišťovna Generali.

Klíčový vizuál k jarní kampani pojišťovny Generali, zdroj: Generali

Klíčový vizuál k jarní kampani pojišťovny Generali, zdroj: Generali

Pojišťovna Generali pokračuje ve svém konceptu „Stačí málo”, v němž radí, jak řešit či dokonce předcházet situacím s dalekosáhlými důsledky.

V nové jarní kampani, jež se objeví v televizi, rádiu a na internetu, poskytuje rady, jak předejít například zabouchnutým dveřím, vytopenému bytu nebo nefunkčním domácím spotřebičům. Upozorňuje tak na nejčastější rizika spojená s majetkovým pojištěním. „Výhradně v rádiích pak pracujeme s tématem ztráty dat v počítači. I v takové situaci totiž majetkové pojištění díky asistenčním službám dokáže pomoci,“ popisuje Zdeněk Mrkva, senior manažer marketingové komunikace Generali.

Tři varianty spotů budou nasazeny na televizní stanice skupiny Prima. Rozhlasové spoty poběží na rádiích Impuls, Kiss, Beat nebo Radio 1. Bannerová kampaň bude k vidění na zpravodajských webech jako novinky.cz či iDnes.cz nebo v obsahové síti Seznam a Google. Součástí je i komunikace na sociálních sítích YouTube, Facebook a Instagram.

Podstatnou součástí kampaně je také propojení s webem www.staci-malo.cz, kde vznikají nová videa, články a statistiky. Nyní web obsahuje přes stovku návodných videí a článků, jak různým rizikům předcházet nebo minimalizovat jejich následky.

Kreativní koncept vznikl v dílně agentury VMLY&R. Produkci zajistila společnost Punk Film. Režie 2televizních spotů se ujali Tomáš Brožek a Jindřich Malík (Mugshots). Vizuály nafotil Roman Dietrich. Pod tvorbou webového obsahu je podepsána Pria.

Natáčení a focení proběhlo během února ve středočeských Letech u Dobřichovic. Pro potřeby televizní spotů dokonce vyrostla na zahradě nová koupelna, díky čemuž bylo možné v ní vytvořit skutečný bazén.

-stk-