Hornbach se po vůni v jarní kampani zaměří na rána

středa, 17. dubna 2019, 10:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

V další fázi své jarní kampaně Hornbach připomíná, že „rána patří nám“.

Klíčový vizuál k další fázi jarní kampaně hobby řetězce Hornbach, zdroj: Hornbach

Klíčový vizuál k další fázi jarní kampaně hobby řetězce Hornbach, zdroj: Hornbach

Po sběru vůně zahrádkářských nadšenců se Hornbach v další fázi jarní kampaně zaměřuje na kouzlo časných rán. Se sloganem „Ráno patří nám“ ukazuje na důležitou denní dobu pro všechny, kdo se plně ponoří do realizace „svého projektu“.

„Tyto časné ranní hodiny, kdy zbytek světa ještě spí, to je čas pro naše machry a jejich projekty. Nikdo tomu nerozumí lépe než typický zákazník Hornbach,“ říká David Kolář, marketingový ředitel společnosti pro Českou republiku a Slovensko.

Kampaň poběží v televizi, tisku, outdooru a na internetu. Staví především na reklamním spotu, který pracuje s až „spirituální atmosférou“, protikladem hlučného a uspěchaného světa. „Je to asi ten nejpomalejší spot Hornbachu, jaký jsme kdy zveřejnili. Každá sekvence vlastně trvá příliš dlouho, ale přesně prostřednictvím tohoto uměleckého střihu filmu se rozvíjí jeho hypnotická magie,“ říká Guido Heffles, kreativní ředitel agentury Heimat, jež je pod podepsána pod kreativou.

Reklamní spot Hornbachu "Rána patří nám"

Režie spotu se ujal Američan Stuart McIntyre. O produkci se postarala berlínská společnost Anorak. Hudbu složila losangeleská firma Walker. Vizuály kampaně nafotil Kai-Uwe Gundlach z Hamburgu.

-stk-