Kofola s novou reklamou mění svůj zažitý slogan

pondělí, 1. dubna 2019, 16:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Kofola se v nové zamilované kampani inspiruje básní Máj od Karla Hynka Máchy. Na rozdíl od předlohy však hlásá, že „Lásky je dost pro všechny“.

S novou kampaní mění Kofola dočasně i své etikety na velkých formátech, zdroj: Kofola ČS

S novou kampaní mění Kofola dočasně i své etikety na velkých formátech, zdroj: Kofola ČS

Kofola začátkem dubna startuje novou zamilovanou kampaň, v níž tentokrát vypráví příběh lásky dvou chlapců k jedné dívce. „Atmosféru začátku jara, probouzející se přírody, jarních deštíků a kvetoucích luk v našem zpracování umocňují romantické verše, které v závěru odkazují na legendární báseň Máj Karla Hynka Máchy,“ vysvětluje Martin Macoun, senior brand manažer Kofoly.

Na rozdíl od legendární předlohy se však reklamní spot nese v duchu nového sloganu značky. „Láska byla, je a vždy bude naším ústředním motivem. Zažitý slogan ,Když ji miluješ, není co řešit‘ tímto posouváme zas o kousek dál, když říkáme, že ,Lásky je dost pro všechny‘,“ vysvětluje Lucia Tarbajovská, marketingová manažerka Kofoly.

Kampaň poběží v televizi a na internetu. Zatímco v televizi se rozehraje příběh Hynka, Viléma a Jarmily, online prostředí budou odhaleny další jeho části.

Nový zamilovaný spot značky Kofola

Součástí kampaně jsou také hravé jarní etikety na největších formátech Kofola Original 2 l a 1,5 l. V květnu pak upozorní na novou půllitrovou Kofolou s příchutí angreštu.

Klíčový vizuál Kofoly k letošní jarní kampani, zdroj: Kofola ČS

Klíčový vizuál Kofoly k letošní jarní kampani, zdroj: Kofola ČS

Za přípravou kampaně stojí agentura WMC Grey. Spot vznikl v produkci společnosti Boogie Films pod vedením režisérky Alice Nellis.

-stk-