PR agentura Gong se spojuje s Bistrem Social

úterý, 9. dubna 2019, 18:20 Aktuality, Reklama, PR MediaGuru

Konsolidace skupiny Dentsu Aegis Network dále pokračuje, Gong se spojuje s Bistrem Social.

Zdroj: Gong PR

Zdroj: Gong PR

PR agentura Gong ze skupiny Dentsu Aegis Network se v polovině dubna spojí s agenturou Bistro Social pod vedením Ondřeje Pavelka. Hlavním důvodem změny je překryv služeb obou agentur a snaha o zjednodušení struktury skupiny. Dosavadní ředitelka Gongu Zdeňka Zlatušková se posune do strategického týmu Dentsu Aegis Network. Značka Gong PR tak zcela zanikne.

„S příchodem Zdeňky Zlatuškové se služby Gongu posunuly směrem k influencer marketingu a sociálním médiím. Jelikož tato část je u nás doménou Ondry Pavelka a jeho týmu, rozhodli jsme se obě agentury spojit pod silnější značku Bistra Social. Zdeňka se chce rozvíjet na úrovni celých marketingových strategií, proto jejích schopností využijeme ve strategickém týmu,” uvedl důvody spojení ředitel Adexpresu Jan Galgonek, který řídí digitální agentury českého Dentsu Aegis Network.

Zdeňka Zlatušková se tak v polovině dubna přesune k Petru Jahnovi, který má čtyřčlenný strategický tým Dentsu Aegis Network na starosti. „Velmi si cením příležitosti pracovat ve strategickém týmu. Ráda bych svou expertízu rozšířila i mimo obsahový marketing a věřím, že přesně to mi může práce v Petrově týmu přinést,” popsala Zdeňka Zlatušková, která bude nově zastávat pozici Strategist.

Spojení obou agentur je po nedávném sloučení Adexpresu s Pragonauts dalším krokem ke zjednodušování struktury české pobočky Dentsu Aegis Network. „Kromě společných služeb měly obě agentury také společný právní subjekt, takže se v tuto chvíli pro naše klienty vůbec nic nemění. Našim dlouhodobým cílem je naopak co možná nejvíce zjednodušit naši strukturu tak, abychom byli interně efektivní a externě čitelní především v komunikaci s klienty,” předeslal generální ředitel Dentsu Aegis Network na českém trhu Petr Chajda.

-stk-