A!M Creative Challenge vyhráli Chvojková a Sebíň

úterý, 28. května 2019, 10:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Porota studentské soutěže A!M Creative Challenge vybrala vítěze.

Veronika Chvojková a David Sebíň, foto: Attention! Media

Veronika Chvojková a David Sebíň, foto: Attention! Media

V jarním kole soutěže Attention! Media Creative Challenge, určené studentům se zájmem o marketing, zvítězil tým ve složení Veronika Chvojková a David Sebíň. V soutěži mají soutěžící možnost vyzkoušet si práci pro reálné klienty na reálných kampaních. Letos šlo konkrétně o Českomoravskou stavební spořitelnu (ČMSS). Ve finále se střetlo pět týmů, které prezentovaly své projekty před porotou. 

V porotě zasedli Tomáš Peterka (vedoucí oddělení Marketingové komunikace a Klientský servis ČMSS), Helena Skaláková (specialista Marketingové komunikace - Řízení kampaní ČMSS), Marek Miláček (Client Service Director, Attention! Media) a Václav Beran (vedoucí oddělení Fuse).

„Ve finále jsme se osobně setkali s pěti vybranými kreativními týmy z řad studentů. Představené kampaně byly originální a hlavně proveditelné. Bylo pro nás proto těžké rozhodnout se mezi návrhy s opravdu „big idea″ a těmi, které ji sice neměly, ale zato v sobě nesly několik skvělých dílčích nápadů. Nejlepší projekt nás zaujal obzvlášť pro svoji hravost a v podstatě jednoduchost. Zároveň jsme v dnešní digitální době ocenili způsob, jakým se této dvojici podařilo propojit offline a online svět. Celé odpoledne strávené se studenty nás obohatilo a pomohlo pochopit, co dnešní mladí očekávají od komunikace se značkou," zhodnotila finálové práce a vítěznou práci Helena Skaláková.

„Na Creative Challenge jsme narazili vlastně úplnou náhodou na internetu. Ani jeden z nás nestuduje marketing, ale reklama nás baví hlavně jako platforma, kde se člověk může kreativně vyřádit. Líbila se nám výzva vymyslet a prezentovat náš nápad před reálným klientem a lidmi z oboru. Zároveň jsme věděli, že proti nám budou stát silní soupeři. A ono nám to nečekaně vyšlo. Neuvěřitelný pocit! Projekt doporučujeme všem, kteří se chtějí někam posunout,“ svěřil se se svými reakcemi vítězný tým nesoucí název Depeše z Remeše.

Soutěž už několikátý rok pořádá mediální agentura Attention! Media.

-mav-