Bageterie Boulevard nabízí nově firemní snídaně

středa, 15. května 2019, 15:45 Aktuality, Retail MediaGuru

BB Box, rychlé občerstvení pro firmy od Bageterie Boulevard, rozšiřuje svoji nabídku o firemní snídaně a testuje jejich doručení na osmou hodinu ranní.

Zdroj: Bageterie Boulevard

Zdroj: Bageterie Boulevard

Řetězec rychlého občerstvení Bageterie Boulevard rozšiřuje nabídku firemního občerstvení s online objednáním a expresním doručením BB Box o snídaňové menu. Nově představil „breakfast boxy", menu učené přímo pro firemní snídaně, a testuje zároveň jejich brzké ranní doručení. Oba kroky mají za cíl přilákat nové klienty, BB Boxy přitom řetězec nabízí již téměř tři roky.

První snídaňový box v nabídce je určen pro šest osob a skládá se z řeckého jogurtu, máslových croissantů a muffinů. Objednávku je možné kombinovat s jakýmkoli z ostatních boxů nebo s nápoji.  Spolu se snídaněmi je možné v Praze, Brně a Plzni nově využít také brzké ranní doručení, a to na osm hodin ráno. Pokud se tento termín osvědčí, dočkají se ho v budoucnu všechna z deseti českých a moravských měst, kde je nyní BB Boxy možné objednávat.

Podle Levona Ter-Ghazaryana, manažera BB Boxů, počet ranních objednávek BB Boxů roste několik měsíců. „Ještě před uvedením snídaňového boxu byla každá pátá objednávka na dopolední termín. Nyní očekáváme, že snídaňové boxy s brzkým ranní doručením začne pravidelně využívat až třetina z několika tisíc našich stálých klientů," dodává Levon Ter-Ghazaryan.

Firemní občerstvení nabízí Bageterie Boulevard v deseti českých městech, například v Praze, Brně, Ostravě, Liberci či Ústí nad Labem. Firma začala navíc loni v létě zavádět do kamenných provozoven samoobslužné kiosky a na podzim pak otevřela také BB Drive. V současné chvíli funguje v ČR více než 35 kamenných poboček.

-zue-