Nova vrátila Policii Modrava, připravuje nasazení třetí řady

úterý, 14. května 2019, 07:45 TV MediaGuru

Nova začala s reprízami svého úspěšného seriálu ze šumavského prostředí. Dosud neodvysílanou třetí řadu už má natočenou.

Policie Modrava, foto: TV Nova

Policie Modrava, foto: TV Nova

Od neděle 12. května začala TV Nova s reprízami už odvysílaných dílů seriálu Policie Modrava, v současnosti divácky nejúspěšnějšího původního seriálu této komerční televize. Reprízovaný díl se stal dvojkou nedělního večera, Nova tak i s opakováním seriálu dosahuje dobrých výsledků.

Opětovné vysílání už známých dílů Policie Modrava naznačuje, že Nova do vysílání připravuje uvedení třetí řady seriálu. Její natáčení skončilo loni v říjnu, natočeno má být osm nových dílů. Ve vysílání by se tak mohla objevit už v letošním podzimním vysílání. Nova na své tiskové konferenci k programovému schématu v letošním lednu avizovala, že nové díly Policie Modrava do vysílání připravuje.

Obě dosud odvysílané řady seriálu s detektivním podtextem ze šumavského prostředí dosáhly nadprůměrné sledovanosti. Druhou řadu, vysílanou na podzim 2017, v průměru zhlédlo 1,8 mil. diváků 15+ (podíl 41 %), první řadu (vysílala se na jaře 2015) dokonce 2,17 mil. diváků (podíl 48 %).

Obsazení hlavních postav třetí řady zůstává stejné. Diváci by se tak znovu měli setkat se Soňou Norisovou, Jaroslavem Satoranským, Filipem Tomsou, Janou Bouškovou, Táňou Medveckou a dalšími herci.

-mav-