ČT také letos v létě nasadí do vysílání seriál Chalupáři

středa, 12. června 2019, 07:15 TV MediaGuru

Především na svůj fond bude v letošním letním vysílání spoléhat Česká televize.

Chalupáři, foto: Česká televize

Chalupáři, foto: Česká televize

Ani v letošním létě nebude ve vysílání České televize chybět tradiční letní seriál Chalupáři. Česká televize ho do vysílání zařadí až od srpna, dvěma díly po sobě vyplní nedělní večery. 

V letním vysílání hlavního kanálu ČT se objeví i další stálice letního vysílání, a to starší seriály Hříšní lidé Města pražského, Malý pitaval z velkého města nebo povídkový cyklus Nejlepší Bakaláři. ČT chce v létě také čerpat ze svého fondu – pondělní večery tak budou v pozdním prime-time ve znamení českých detektivních filmů. Nadále pokračují reprízy seriálu Nemocnice na kraji města. V letním vysílání se také objeví zábavní pořad 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem.

V pátek večer nabídne ČT1 divákům české pohádky, v sobotu potom zábavu v podobě pořadů věnovaných slavnostnímu zakončení karlovarského festivalu nebo premiérové pořady věnované 80. jubileu Karla Gotta. Sobotní srpnové večerní vysílání zaplní pořad Zázraky přírody.

Náhled programového schématu ČT1, VII-VIII/2019

  po út st čt so ne
19:00 Události Události Události Události Události Události Události
20:00 Hříšní lidé Města pražského Malý pitaval z velkého města 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem Malý pitaval z velkého města pohádka zábava (MFF KV, Karel Gott, Zázraky přírody) český film / Chalupáři
20:45 Hříšní lidé Města pražského Nejlepší Bakaláři Nemocnice na kraji města Nejlepší Bakaláři Všechnopárty český film / Chalupáři
21:30 detektivní film Columbo zahraniční seriál Columbo zahraniční seriál film film

Zdroj: ČT

Loňským divácky nejúspěšnějším televizním pořadem v období hlavních prázdnin byly zpravodajské Televizní noviny (Nova). Pokud bychom odhlédli od zpravodajských pořadů, tak diváci nejčastěji vyhledávali Kriminálku Anděl (Nova), Všechnopárty (ČT1) a Chalupáře (ČT1).

O letních programových schématech komerčních stanic Nova a Prima jsme psali zde: Nova v létě vsadí i na Kriminálku Anděl, Prima na V.I.P. vraždy.

-mav-