Dm vyzývá v kampani k udržitelnějšímu chování

čtvrtek, 27. června 2019, 15:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Dm drogerie markt spouští novou kampaň „Vědomá volba“.

Zdroj: Dm drogerie markt

Zdroj: Dm drogerie markt

Dm drogerie markt startuje novou kampaň „Vědomá volba“, jejímž cílem je poukázat na to, že změna v chování směrem k udržitelnějšímu způsobu života je snadnější, než se zdá.

„Chceme jít jako společnost zákazníkům příkladem, proto se akcenty trvalé udržitelnosti prolínají rozhodováním a jednáním v celé společnosti dm. V tomto ohledu se snažíme kompetentně informovat nejen zákazníky, ale také všechny spolupracovníky dm, “ uvádí jednatelka společnosti Martina Horká.

S mottem „Méně plastu, více úcty k přírodě“ zahájila společnost na konci dubna zkušební provoz plnicích stanic s ekologickými čisticími a pracími prostředky. Zároveň nabízí 1 500 produktů šetrných k přírodě, což představuje přibližně 10 % sortimentu. Tyto výrobky jsou označeny v obchodě zelenou cenovkou.  

Nyní chce kampaní své zákazníky upozornit na to, že mají vždy při svém nákupu možnosti volby. Povědomí o zelených cenovkách podpoří také krátká online videa, která budou ke zhlédnutí na YouTube a dalších sociálních sítích. „Zákazníky chceme vést k vědomému nakupování a nabídnout jim jednoduchou cestou možnost volby mezi tradičními produkty a produkty šetrnými k životnímu prostředí a zároveň jim ulehčit orientaci v prodejně při jejich výběru,“ dodává Martina Horká.

U příležitosti kampaně budou moci zákazníci navíc získat k nákupu také speciální designové fair trade tašky z bio bavlny se symbolickými kampaňovými motivy.

-stk-