Potten & Pannen rozšiřuje svůj marketingový tým

pátek, 21. června 2019, 07:20 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Do společnosti Potten & Pannen – Staněk přicházejí tři nové manažerky, dvě z toho do marketingu.

Nové manažerky společnosti Potten & Pannen– Staněk (zleva): Jitka Merlíková, Petra Kopecká a Sylva Faflíková, zdroj: LinkedIn & Potten & Pannen– Staněk

Nové manažerky společnosti Potten & Pannen– Staněk (zleva): Jitka Merlíková, Petra Kopecká a Sylva Faflíková, zdroj: LinkedIn & Potten & Pannen– Staněk

Marketingový tým společnosti Potten & Pannen – Staněk rozšíří dvě manažerky. Jitka Merlíková a Petra Kopecká se zaměří na strategický rozvoj značky. Dále do firmy přichází i Sylva Faflíková, jež bude mít na starosti tým sales manažerů z oblasti B2B.

Jitka Merlíková přichází ze společnosti Albi Česká republika, kde se věnovala sociálním médiím. Předtím působila ve společnosti Vodafone, kde vedla oddělení BTL komunikace zaměřené na B2B i B2C klientelu. I své další zkušenosti získala převážně v oblasti telekomunikací. V Potten & Pannen – Staněk bude zodpovědná za strategický rozvoj značky a oslovení nových zákaznických skupin.

Petra Kopecká přichází z digitální agentury Dark Side, kde měla na starosti marketingovou podporu retailového klienta Fashion Arena Prague Outlet. Zkušenosti však sbírala také jako brand manažerka v časopisu Apetit nebo telekomunikační společnosti Aliatel, kde působila jako senior specialista na podporu prodeje a marketingové komunikace. V Potten & Pannen – Staněk bude mít na starost spolu s produkcí a event managementem především PR a mediální strategii.

Sylva Faflíková má více než 18 let praxe převážně v oblasti telekomunikací. Do Potten & Pannen – Staněk přichází ze společnosti O2 Czech Republic. Zkušenosti má nejen se zákazníky z různých segmentů, ale i prodejem služeb, řešení a produktů samotných. Na starost bude mít tým sales manažerů v rámci B2B, výsledky bude reportovat přímo Zbyňkovi Janyškovi, řediteli obchodu a marketingu. Zároveň se bude věnovat i vybraným stávajícím zákazníkům.

-stk-