Makro počtvrté podpoří podnikatele, zahájilo kampaň

čtvrtek, 18. července 2019, 07:20 Aktuality, Retail MediaGuru

Makro zahájilo kampaň na podporu čtvrtého ročníku Dne soukromého podnikání za podpory jedenácti ambasadorů z jedenácti regionů.

Zdroj: Makro Cash & Carry ČR

Zdroj: Makro Cash & Carry ČR

Velkoobchod Makro Cash & Carry ČR zahájil kampaň na podporu 4. ročníku Dne soukromého podnikání. Ten se letos uskuteční v úterý 8. října 2019 za podpory jedenácti ambasadorů z oblasti profesionální gastronomie a maloobchodu působících v jedenácti regionech. Svým zákazníkům  zaregistrovaní živnostníci v ten den nabídnou nejrůznější speciální akce, například slevu, speciální menu nebo produkt zdarma.

Letošní ročník se soustředí především na online prostředí, všechny nabídky a informace budou dostupné na webových stránkách akce, kde se také do konce září mohou zaregistrovat všichni podnikatelé bez ohledu na lokalitu nebo obor podnikání. Těm živnostníkům, kteří zatím webové stránky nemají, nabízí Makro prostřednictvím své platformy DISH možnost si webové stránky zdarma vytvořit. Akci stejně jako v minulém roce podpoří osvětou Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR).

Zdroj: Makro Cash & Carry ČR

Zdroj: Makro Cash & Carry ČR

Komunikační kampaň bude mít dvě vlny, zaměří se nejprve na samotné provozovatele podniků a následně na koncové zákazníky. Makro ke komunikaci využije newslettery zasílané na zákaznickou databázi, in-store komunikaci, obchodní zástupce a online reklamu. Kampaň cílená na podnikatele poběží od 2. července do 31. srpna. Komunikace na spotřebitele odstartuje 1. září a skončí den před konáním akce, objeví se prostřednictvím online reklamy a na sociálních sítích.

Do propagace akce se zapojí také jedenáct ambasadorů z oblasti profesionální gastronomie a maloobchodu působících v jedenácti regionech. Objeví se i v lokální adaptaci globální kampaně, která se použije v celorepublikové komunikaci. Kampaň zajišťuje interní tým ve spolupráci s agenturou DDB, PR komunikaci má na starosti agentura Fleishman Hillard.

-zue-