Pop-Up Máj kampaní oslovuje potenciální nájemce

čtvrtek, 4. července 2019, 11:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pop-Up Máj svou akviziční kampaní cílí na krátkodobé nájemce.

Zdroj: Pop-Up Máj

Zdroj: Pop-Up Máj

Obchodní dům Máj, jenž změnil název, koncept a vizuální identitu, se jako Pop-Up Máj vydal cestou krátkodobých pronájmů, které dávají prostor klasickým i experimentálním formám prodeje. Pomocí akviziční kampaně s mottem „Vydělávejte v největším pop-up storu ve střední Evropě“ se nyní snaží oslovit potenciální nájemce.  

„Míříme na zavedené prodejce, kteří se chtějí ukázat zákazníkům novým způsobem, ale také na nové značky a start-upy, které hledají své zákazníky na konkurenčním trhu. Pilířem jsou B2B webové stránky popupmaj.cz zaměřené na konverzi, podpůrná PPC kampaň ve vyhledávačích, na Facebooku, Instagramu a LinkedInu. Tu podtrhuje i nová korporátní identita z naší dílny,“ popisuje Šimon Vodrážka z agentury Story TLRS, jež je pod kampaní podepsána.

Dopad digitální kampaně rozšiřuje PR podpora cílená na klíčová ekonomická a retail média. Úkolem PR je představit nové možnosti prodeje širší cílové skupině, která následně přes digitální kampaně dorazí na web popupmaj.cz. O PR se stará Topic PR.  

Strategii prodeje i kampaně připravil správce nemovitosti, realitní společnost Cushman & Wakefield. „K nápadu vytvořit Pop-Up Máj, největší pop-up store ve střední Evropě, nás vedla příležitost využít přesně na 18 měsíců zbývajících do zahájení rekonstrukce prostory 9 500 m² prodejní plochy. Strategická poloha v centru Prahy, stabilní příliv domácí klientely i turistů, jedinečný koncept. To vše dělá z Pop-Up Máj příležitost, která od prvního dne budí mimořádný zájem,” dodává Michal Dostál, jenž v Cushman & Wakefield řídí marketing.

-stk-