Semtex kampaní podporuje tři druhy energie

úterý, 23. července 2019, 07:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Rychlé nakopnutí, povzbuzení na delší dobu nebo správné naladění nabízí Semtex se svou novou řadou energetických nápojů.

Klíčový vizuál k nové kampani Semtexu, zdroj: Kofola ČS

Klíčový vizuál k nové kampani Semtexu, zdroj: Kofola ČS

Značka energetických nápojů Semtex přichází s novou kampaní na podporu své specializované řady tří produktů – High, Long a Flow – vytvořených se zřetelem k potřebám různých druhů energie.

„High je pro rychlé a silné nabuzení, Long povzbudí na delší dobu a Flow je stimulantem dobré energie s nižším obsahem cukru. Vydali jsme se touto cestou, abychom energy drinky navrátili k jejich původnímu účelu, tedy k dodání správné energie. Dáváme tak spotřebiteli možnost zvolit si energii, kterou právě v daném okamžiku potřebuje,“ popisuje Aleš Hladil, brand manager značky Semtex.

S různými druhy energie pracuje i komunikační koncept. „Na rozpoznání toho, že každá situace si žádá jiný druh energie, jsme vystavěli i celou komunikaci. Ta je teď o něco temnější než kampaně konkurence. Centrální myšlenkou, se kterou pracujeme, je ,Choose Your Energy‘. Pomocí tří hrdinů ukazujeme, jak vám zvolení té správné energie pomůže účinněji řešit nejrůznější situace ve vašem životě,“ říká David Suda, kreativní ředitel agentury WMC/Grey, jež je pod kampaní podepsána.

Nový reklamní spot značky Semtex

Kampaň je k vidění v televizi, kde je od poloviny července nasazen půlminutový spot, v němž se diváci seznámí s hrdiny i celou řadou. Navážou na něj tři další, 20sekundové spoty věnované bližšímu představení jednotlivých produktů. Kampaň doplní také digitální část, která bude dále rozvíjet produktové benefity a nabídne i „režisérský sestřih“ hlavního spotu ve stopáži 43 sekund. Režie se ujal Milan Balog, natáčelo se v restauraci Pětistovka poblíž pražského sídla firmy na Hradčanské.

Režisérský sestřih reklamního spotu Semtex

Nová komunikace se propisuje také do aktivace značky na letních festivalech.

Aktivace značky Semtex na Colours of Ostrava, foto. MediaGuru.cz

Aktivace značky Semtex na Colours of Ostrava, foto. MediaGuru.cz

-stk-