Panasonic volí na komunikaci agenturu Native PR

pondělí, 12. srpna 2019, 13:50 Aktuality, PR MediaGuru

Společnost Panasonic si na plánování komunikačních strategií a podpory marketingových kampaní zvolila agenturu Native PR.

Zdroj: Panasonic

Zdroj: Panasonic

Ve výběrovém řízení na nového poskytovatele služeb PR si společnost Panasonic Česká a Slovenská republika vybrala agenturu Native PR. Ta od 1. srpna poskytuje firmě služby v oblasti media relations, plánování komunikačních strategií a podpory marketingových kampaní na českém a slovenském trhu.

„Věříme, že agentura přijde s novým pojetím externí komunikace, které povede k posílení pozice značky Panasonic a jejích produktů na trhu spotřební elektroniky. Očekáváme kreativní nápady a netradiční přístupy v produktové komunikaci i výraznější podporu našich inovativních korporátních témat,“ uvedl Martin Jedlička, marketingový ředitel společnosti Panasonic pro ČR a SR.

„Do komunikace značky Panasonic chceme přinést svěží vítr a podívat se na tradiční produktová témata novou optikou. Vedle oborových titulů se chceme zaměřit na profilaci Panasonicu ve všeobecných a lifestylových médiích, a posílit tak vnímání značky jako špičkového světového brandu,“ popsala Kateřina Matásková, Managing Director Native PR, jež povede tým specialistů na straně agentury.

-stk-