Prima ukončila natáčení seriálu Krejzovi, díly má do konce roku

pondělí, 5. srpna 2019, 14:05 Aktuality, TV MediaGuru

Pro jarní sezónu 2020 nabídne Prima nový příběh, který nahradí dosavadní seriál Krejzovi.

Poslední natáčení seriálu Krejzovi, foto: FTV Prima

Poslední natáčení seriálu Krejzovi, foto: FTV Prima

Televize Prima ukončila natáčení svého seriálu Krejzovi, který v hlavních sezónách vysílá dvakrát týdně (v úterý a ve čtvrtek).  Seriál bude ale vysílat ještě do konce letošního roku, počítá s ním ve svém podzimním programovém schématu. Pro jarní sezónu 2020 už připravuje nový seriál.

„Jsme rádi, že si seriál Krejzovi našel své skalní fanoušky, zejména v mladší cílové skupině, kteří ocenili jeho vlídnost, humor a pohodovou atmosféru. i proto z původně plánovaných 80 dílů jich nakonec vzniklo 114, ale protože chceme divákům nabízet stále nové příběhy, postavy a prostředí, je čas v Krejzových uzavřít všechny dějové linky a vrhnout se na další projekty, které chystáme a kterými bychom chtěli zase upoutat, chytit za srdce a hlavně nabídnout zábavu pro celou rodinu,“ uvedla Lenka Hornová ředitelka obsahu televize Prima.

Natáčení seriálu trvalo rok a půl, Prima ho poprvé divákům nabídla v podzimní sezóně 2018. Průměrná sledovanost dílů vysílaných v letošní jarní sezóně (resp. od ledna do června 2019) představovala 550 tis. diváků starších 15+ (podíl 14 %). Prima seriál postavila proti vlajkovému seriálu konkurence, seriálu Ordinace v růžové zahradě. Ve svém vysílacím okně tak splnil očekávání.  

-mav-