Tesco spouští rozvoz v Prostějově, Olomouci a Přerově

pátek, 30. srpna 2019, 12:00 Aktuality, Retail MediaGuru

Tesco začíná rozvážet online nákupy v Prostějově, Olomouci a Přerově. Službu bude moci využívat až 300 tisíc zákazníků.

Zdroj: Tesco

Zdroj: Tesco

Obchodní řetězec Tesco spouští od 4.září rozvoz nákupů online v Prostějově, Olomouci a Přerově. Služba bude tak nově dostupná až 300 tisícům obyvatelům z Hané. Vybrat si mohou z více než 15 tisíc produktů.

Novou destinaci bude řetězec obsluhovat z hypermarketu Tesco v Prostějově a řidiči budou zavážet nákupy denně od 8 do 22 hodin. „Naše služba Online nákupy je nejrozšířenější na českém trhu a velmi nás těší, že ji můžeme nově nabídnout i zákazníkům na Hané,“ říká Věra Szabo, manažerka internetového prodeje společnosti Tesco.

Sortiment zboží, který lze objednat přes internet, zahrnuje jak potraviny, nápoje a mražené výrobky, tak drogerii, domácí potřeby nebo krmiva pro zvířata. Do speciálních nabídek je každý týden zařazeno až 2 500 produktů v akčních slevách, ceny jsou stejné jako v kamenných obchodech. Na první nákup zákazníci dostanou slevu 150 korun a další výhody. Zákazník má rovněž možnost vrácení kteréhokoliv zboží, které nechce převzít. 

Tesco navíc v Prostějově spouští službu Klikni+Vyzvedni, která umožňuje objednat si nákup a pak si ho ve vybraný čas a den vyzvednout na obchodě. Vyškolený personál ho následně zákazníkům naloží např. přímo do kufru auta. Celkově může rozvoz Tesco využít až 4,6 milionu zákazníků po celé ČR.

Od srpna rozváží v Prostějově i konkurenční Rohlik.cz, který si ho vybral na základě zájmu samotných zákazníků. Je to další město po Praze, Brně, Olomouci, Plzni, Hradci Králové, Pardubicích, Liberci a přilehlém okolí velkých měst.

Další e-shop Košík.cz je dostupný v Praze a středních Čechách, na Plzeňsku, Liberecku, Ústecku, v Hradci Králové a na Pardubicku, ale také v okolí Teplic, Mostu a Chomutova.

-zue-