Alza k 25. výročí na trhu uspořádá technologickou show

neděle, 8. září 2019, 08:15 Aktuality, Marketing MediaGuru

Ke svému čtvrtstoletí na českém trhu Alza připravuje technologickou show na pražském ostrově Štvanice.

Zdroj: Alza

Zdroj: Alza

U příležitosti oslavy 25 let na trhu plánuje Alza během prvního říjnového víkendu dvoudenní technologickou show na pražském ostrově Štvanice. Pod názvem Inovační centrum planety Alza Area A-25 představí ve třech zastřešených blobech produkty zastupující gaming, VR, AR, hologramy, 3D tisk, chytrou domácnost, chytrý sport nebo elektromobilitu.

„Celých 25 let existence Alzy se snažíme lidem přinášet nové technologie a služby, které usnadňují i obohacující život. Stejně tak dlouhodobě pracujeme na tom, aby naše podnikání zanechávalo jen minimální ekologickou stopu a organizujeme nejrůznější vzdělávací akce. Rozhodli jsme se proto, že i samotná oslava by měla tyto naše hodnoty odrážet. Lidé se tak mohou těšit na spoustu moderní techniky, kterou jim nejen představíme, ale kterou si budou moci i vyzkoušet,“ uvedl Aleš Zavoral, předseda představenstva společnosti Alza.cz.

Sobota 5. října bude vyhrazena pozvaným hostům, neděle 6. října široké veřejnosti. VIP vstupenku na sobotní program bude možné získat i prostřednictvím soutěže.

-stk-