Brainz a Brainz VR zakládají kreativní skupinu Brainz Studios

úterý, 10. září 2019, 10:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Digitální agentura Brainz, její sesterská agentura Brainz VR a jejich společné start-up projekty se seskupují pod jednu značku Brainz Studios.

Zdroj: Brainz

Zdroj: Brainz

Digitální agentura Brainz, její sesterská agentura Brainz VR a jejich společné start-up projekty se seskupují pod jednu značku Brainz Studios. Koncept Brainz Studios má být spojením nezávislých studií, která se zaměřují na specifické segmenty trhu, produkty a služby. Cílem nově vzniklé skupiny je poskytování komplexních kreativních služeb klientům.

V rámci konceptu se stávající digitální agentura Brainz přejmenuje na studio Brainz Disruptive a zaměří se na strategické budování značek a jejich komunikaci.

„Čím dál tím víc zasahujeme do samotné tvorby produktů a služeb nebo geneze celé značky. Není to tedy strategie komunikace, ale strategie změny. Trh se exponenciálně mění. Díky znalostem nových technologií, aplikování disruptivních strategií a modelování scénářů chování budoucích zákazníků jsme schopni připravit značky na nově vznikající potenciál trhu,“ vysvětluje zakladatel a spolumajitel Brainz Studios Štěpán Kleník.

Agentura Brainz VR se přejmenuje na kreativní studio Brainz Immersive. Studio bude nadále poskytovat komplexní služby v oblasti rozšířené a virtuální reality.

Brainz Studios se kromě nových servisních studií chystají spouštět i vlastní produkty a služby. „Nedávno jsme spustili produkt Brainz VR Cinema, jsme těsně před spuštěním imerzivní hudební platformy a chystáme i novinku v oblasti location based VR entertainmentu. Nový brand koncept je pro nás důležitým krokem k tomu, abychom všechny projekty efektivně řídili a mohli dál růst,“ říká spolumajitel Robin Pultera.

Mezi stávající klienty Brainz Studios patří Škoda Auto, IKEA, Staropramen, Karlovarské minerální vody, Sodexo, Xerox, L'Oréal, Makro či MSD, o které se stará tým více než 40 lidí.

-mav-