P&G opět se sítí COOP podpoří Český červený kříž

úterý, 10. září 2019, 14:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Procter & Gamble se opět spojuje s prodejní sítí COOP a 1 % z prodeje každého výrobku půjde na Český červený kříž.

Výřez z klíčového vizuálu, zdroj: P&G

Výřez z klíčového vizuálu, zdroj: P&G

Již popáté opakuje společnost Procter & Gamble akci, v níž odevzdává 1 % z prodeje svých výrobků na charitativní účely Českému červenému kříži (ČČK). Letos se již třetí rok za sebou spojuje s prodejní sítí COOP. Od začátku září do konce listopadu bude vybírat peníze za nákup produktů značky Ariel, Lenor, Jar, Ambipur, Gilette, Venus, Pampers, Always, Naturella, Discreet, Tampax, Head & Shoulders, Pantene, Old Spice, Blend-a-Med a Oral-B. Výtěžek bude tentokrát věnován na lékařské vybavení Dětské odborné léčebny Charlotty G. Masarykové v Bukovanech.

„Na každém trhu, kde fungujeme, se snažíme nejen co nejlépe uspokojovat potřeby zákazníků, ale nacházet i ty nejlepší možné partnery, letos je to již potřetí, kdy jsme s ČCK a COOP spojili síly na tomto projektu. Spolupracujeme se všemi prodejnami sítě COOP v ČR,“ uvádí Yvette Krubl, manažerka korporátní komunikace Procter & Gamble.

Petra Černá z obchodního oddělení COOP dodává: „Naše prodejny jsou různých rozměrů od velkých až po malé kačenky, jak jim říkáme, na malých vesnicích, kde se snažíme podpořit staré lidi, kteří nemohou jezdit do větších měst. V říjnu plánujeme konferenci, kde budeme projekt představovat vedoucím našich prodejen.“ COOP je na trhu už přes 20 let, v České republice spadá do jeho sítě 1 800 prodejen.

P&G a COOP budou projekt komunikovat v místě prodeje, maloobchodní síť jej pak ještě podpoří ve svých letácích a produkty nabídne v akcích. Ambasadorkou je již potřetí zpěvačka a modelka Jitka Boho, která má za úkol podpořit projekt na sociálních sítích. Loni a předloni se vybralo téměř 700 tisíc korun.

-zue-