Penny Market spouští reklamu s hasiči z Příbrami

pondělí, 30. září 2019, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Penny Market i na podzim pokračuje v komunikačním konceptu, v němž hrají jeho zákazníci. Zároveň podporuje privátní značku Řezníkův talíř.

Z nové kampaně Penny Market, zdroj: Penny Market

Z nové kampaně Penny Market, zdroj: Penny Market

Na podzim spouští Penny Market novou kampaň, do níž opět obsadil lidi z řad svých zákazníků. V aktuálním reklamním spotu si zahrají hasiči z Příbrami. Hlavních rolí se ujali otec a syn Jiří a Mikuláš, v ostatních je doplnili další členové Sboru dobrovolných hasičů Příbram – Březové hory.

„Jsme česká společnost, která klade důraz na českost a lokální produkty, a kdo jiný než lidé, s nimiž se potkáváme každý den, a kteří dávají přednost našim produktům, by měli reprezentovat naše výrobky,“ říká Zlata Ulrichová, ředitelka strategického marketingu společnosti Penny Market.

Podzimní spot řetězce Penny Market

Kromě hasičů kampaň představí i privátní značku masných výrobků Řezníkův talíř, jež se zaměřuje na prezentaci českého původu masa a na skutečnost, že všechny produkty pod touto značkou jsou vyráběny podle Českých cechovních norem. Cílem je podtrhnout dlouhodobou strategii Penny, která stojí na podpoře českých dodavatelů – sedm z deseti produktů v tomto řetězci je českých.

Privátní značka Řezníkův talíř, zdroj: Penny Market

Privátní značka Řezníkův talíř, zdroj: Penny Market

Kampaň poběží od 28. září na všech hlavních televizních kanálech po celý podzim. Úvodní spot se natáčel v červnu v prostředí hasičské zbrojnice v Březových Horách a prodejny Penny Market v Brodské ulici v Příbrami. Pod kampaní je podepsána agentura Hullabaloo a režisér Tomáš Mašín.

Současně s novou kampaní pokračuje i změna loga společnosti. Společně s uvedením nového televizního spotu se nové logo objeví na všech materiálech společnosti, včetně letáků a dalších propagačních materiálů. „Nové logo znají naši zákazníci z našich modernizovaných prodejen, kterých je nyní více než 170. Nyní se s ním budou setkávat doslova všude. Pokračujeme tak v modernizaci celé společnosti, kdy nové logo symbolizuje přátelské a sousedské prostředí a naše hodnoty jakou jsou blízkost, důvěra, kvalita, jedinečnost a odpovědnost,“ doplňuje Zlata Ulrichová.

Změna loga Penny Market, zdroj: FB Penny Market

Změna loga Penny Market, zdroj: FB Penny Market

-stk-