Soukup začal v sídle Empresa Media prodávat auta

úterý, 3. září 2019, 16:55 Marketing MediaGuru

Jaromír Soukup zahájil další podnikání, v sídle Empresa Media prodává automobily.

Zdroj: MediaGuru.cz

Zdroj: MediaGuru.cz

Spolumajitel mediální společnosti Empresa Media a mediální agentury Médea Jaromír Soukup začal prodávat automobily. Na možnost nákupu upozorňuje bannerovým oznámením „Prodej aut z dobré ruky“, které doplňuje informace Jaromír Soukup Auto a údaje o časech, kdy je možné vozy zakoupit. Spuštěny už byly i webové stránky Jaromír Soukup Auto s nabídkou automobilů.

Prodej probíhá přímo v sídle společnosti Empresa Media v Praze 4. Má jít o zánovní automobily, k dispozici jich je údajně několik desítek. Prodej zaštiťuje nedávno založená společnost Jaromír Soukup Auto.

Jaromír Soukup, foto: Empresa Media

Jaromír Soukup, foto: Empresa Media

Jak už jsme informovali, nejde o jedinou společnost, kterou Soukup v uplynulých dnech pro své podnikání založil. Společně s firmou Jaromír Soukup Auto vznikla i společnost Jaromír Soukup Reality. Soukup obě vlastní přes JSF Holding.

Soukup tím rozšiřuje své podnikatelské aktivity, letos na jaře spustil i vlastní e-shop, který mohutně podporuje ve svých médiích.

Ve společnostech Empresa Media a Médea, které jsou pro Jaromíra Soukupa klíčové na mediálním trhu, se měly nedávno měnit podíly vlastnících subjektů. Podle místopředsedy představenstva čínské Citic Group Jaroslava Tvrdíka se čínská firma domluvila se Soukupem na navýšení svého podílu v agentuře Médea (zde vlastnila dosud 30 %) a naopak na snížení podílu v Empresa Media (dosud 49 %).

-mav-