Pribináček je na trhu v novém balení jako kapsička

sobota, 12. října 2019, 08:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Tvarohový dezert Pribináček je na trhu nově dostupný v balení jako kapsička. Novinka je zatím ve dvou příchutích, pokud se osvědčí, přibudou další.

Novinka Pribináček Kapsík jde na trh ve dvou příchutích, zdroj: FB Pribináček.

Novinka Pribináček Kapsík jde na trh ve dvou příchutích, zdroj: FB Pribináček.

Tvarohový dezert Pribináček (firma Savencia) slaví letos 65 let a u této příležitosti dává na trh nové balení v podobě kapsičky s plastovým uzávěrem – Pribináček Kapsík, který má vydržet až 6 hodin čerstvý mimo lednici.

Jak uvedla Barbora Marečková, brand manažerka Pribináčku, i když by mléčné výrobky měly být součástí pestré stravy dětí, pouze 16 % dětí je jí ke svačině. „Proto jsme se rozhodli uvést Kapsíka v praktickém obale. Uvnitř je klasický Pribináček, zatím ve dvou příchutích, vanilka a kakao, a do budoucna podle úspěšnosti uvedeme na trh další příchutě,“ říká Marečková.

Obal ve formě kapsičky není na trhu novinkou, ale Pribináček je údajně první velká značka, která s ní přichází. „V jiných segmentech, především ovocných, už kapsičky tvoří 40 % prodejů ze všech dětských ovocných přesnídávek,“ dodává k balení Barbora Marečková.

Novinku firma podpoří kampaní, která poběží jeden měsíc. Vytvořila ji agentura Triad Advertising, spot a vizuály se objeví především na sociálních sítích, Facebooku, Instagramu, Youtube, ale i v tisku a firma osloví influencery. Savencia bude ale novinku podporovat i po skončení kampaně.

Spot Pribináček Kapsík

Savencia uvádí zároveň i další novinky: limitovanou edici, ve které nabídne dvě nové příchutě Pribináčku borůvka a mix kakao-kokos. 

-zue-