Síť obchodů Pramen CZ se spojuje s Markétou Hrubešovou

středa, 9. října 2019, 10:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Tváří české sítě obchodů s potravinami Pramen CZ se stala herečka Markéta Hrubešová.

Markéta Hrubešová se stala tváří sítě Pramen CZ, zdroj: Pramen CZ

Markéta Hrubešová se stala tváří sítě Pramen CZ, zdroj: Pramen CZ

Česká síť obchodů s potravinami Pramen CZ začala spolupracovat s herečkou Markétou Hrubešovou. 

„Uvedené propojení vyplynulo téměř automaticky. Vychází ze společného podobného naladění, jak značky Pramen CZ, tak i paní Hrubešové, její obliby malých tradičních obchůdků, jenž jí připomínají dětství. Samozřejmě také její velké záliby ve vaření a důrazu na rodinu a pohodu – životní hodnotu, která je pro ni velmi důležitá,“ vysvětluje Ivo Pešák, výkonný ředitel Pramen CZ. 

V marketingové komunikaci značky se budou zákazníci s Markétou Hrubešovou potkávat od října tohoto roku. Její tvář se objeví v místě prodeje i na internetu. V předvánočním čase bude možné zakoupit v prodejnách také její kuchařky Tak vařím já nebo Pan Brambora a jeho kamarádi. 

„Z dalších plánů můžeme už nyní prozradit záměr realizace dětského tábora pro matky samoživitelky a jejich děti v krásné přírodě Hostýnských vrchů v rekreačním areálu Pod Šaumburkem. Rádi bychom dětem, které nemají to štěstí vyrůstat v úplné rodině, dopřáli možnost zažít něco hezkého a výjimečného,“ dodává Ivo Pešák.

Jedna z 52 prodejen Pramen CZ, zdroj: Pramen CZ

Jedna z 52 prodejen Pramen CZ, zdroj: Pramen CZ

Obchodní síť Pramen CZ má celkem 52 prodejen, a to převážně na území Čech. Patří do portfolia české společnosti Rosa market, jež provozuje v Česku a na Slovensku také maloobchodní prodejny Enapo. Ve své nabídce má kromě produktů od známých dodavatelů zastoupeny i vlastní značky, například Ave, Ríša, Exclusive of Nature nebo řadu kosmetiky Lizy a drogerie Lizy Praktik.

-stk-