TV Barrandov zařadí seriál Čechovi dvakrát týdně

úterý, 22. října 2019, 18:55 Aktuality, TV MediaGuru

Magnuskův seriál Čechovi, který označuje jako „český Dallas", nabídne TV Barrandov divákům v pondělí a ve středu.

Čechovi,

Čechovi,

Televize Barrandov zařadí od pondělí 28. října od 20:10 seriál Čechovi. Ten letos na jaře představil režisér Tomáš Magnusek a označil ho jako „český Dallas", čímž odkazoval na proslulou americkou ságu. Magnusek ale na jaře neuvedl, jaká televizní stanice má seriál divákům přinášet.

Podle programových plánů se Čechovi poprvé objeví v pondělí 28. října v hlavním vysílacím čase na TV Barrandov. Seriál se má vysílat dvakrát týdně, vedle pondělí také ve středu. Televize podle dostupných informací počítá s deseti díly, celkem jich ale bylo natočeno třináct.

Čechovi jsou vztahovým seriálem, příběh líčí život podnikatelské rodiny čtyř generací, které bydlí v jednom domě. „Dnes už sedmdesátiletý otec, hlava rodiny, založil krátce po revoluci firmu, kterou by chtěl nyní předat některému ze svých tří dětí. To se ale nedaří,“ popsal dějovou linku Tomáš Magnusek. Ten nejenže seriál napsal, produkoval, režíroval a zaplatil, ale také v něm ztvárnil jednu z rolí.

V hlavních rolích seriálu Čechovi se dále představí Libuše Švormová, Kateřina Macháčková, Miloslav Mejzlík, Petr Batěk, Robert Cejnar, Andrea Elsnerová, Bára Šťastná, Tereza Němcová Petrášková a Tereza Ticháčková. V dalších rolích se objeví i řada známých herců (mezi nimi např. Igor Bareš, Ladislav Županič nebo Jan Přeučil).

-mav-